ZETApress

hírportál

V. Corvin moziéjszaka

Corvin moziéjszaka 2015Készülj fel, hosszú éjszakánk lesz! ? Június 13-án szombaton már ötödik alkalommal rendezzük meg a Corvin moziéjszakát! A parkolás a Corvin Pláza mélygarázsában szombaton és vasárnap ingyenes! ? tudatta Tóth Judit, Budapest Film Zrt.

A főbb tudnivalók idén sem változtak: egyetlen karszalaggal egész éjjel látogatható valamennyi termünk összes vetítése, vagyis akár a zenei fesztiválokon az egyes színpadok között, itt is tetszés szerint szabad az átjárás. Az éjszaka alatt az elmúlt hónapok legsikeresebb filmjeiből válogattunk, de készülünk különlegességekkel is.

Azt már megszokhatta a Corvin Mozi közönsége, hogy rendszeresen láthat nálunk évek-évtizedekkel korábbi, már-már klasszikussá avanzsált filmeket. A következő ilyen nem más, mint a Harcosok klubja! A Brad Pitt és Edward Norton főszereplésével készült kultfilmet a 15 év utáni országos újra-bemutatás előtt a Corvin moziéjszakán láthatják először a fanatikusok. Az aktuális premierek közül kiemelkedik a Jurassic World ? A nagy sikerű franchise újabb epizódja hónapok óta lázban tartja a rajongókat, hiszen elképesztő látványt és izgalmakat ígér. Ezt a filmet tehát a premierhéten a Corvin moziéjszaka programján is megtekinthetik a nézők. De nem maradhatnak ki az idei év legnagyobb szenzációi sem, vagyis a már eddig is óriási sikert aratott Bosszúállók 2. ? Ultron kora, a Halálos iramban 7. vagy épp napjaink legsikeresebb magyar filmje, a Liza, a rókatündér. Hiszen mi más is lehetne a jobb alkalom ezek újranézésére, mint egy tömött vetítőterem egy maratoni mozizáson! Mindez persze egyelőre csak ízelítő, a teljes és részletes program még egyeztetés alatt áll, amint hivatalossá válik, azonnal közzé tesszük a Corvin Mozi web- és Facebook-oldalán.

Az bizonyos, hogy minden teremben öt-öt filmet vetítünk, az első kezdés 18 óra, az utolsó hajnali 4 óra. A programban természetesen 3D-s vetítések is szerepelnek majd. Minden teremben egész éjjel egyszerre indulnak a filmek, vagyis az egymáshoz igazodó műsorsávoknak köszönhetően nem fordulhat elő, hogy egymásba csúsznak a vetítések és esetleg valaki ne érne át egy kiválasztott másik terembe, mert az előzőben a film még ne ért volna véget.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Xvn3yNduX-E[/youtube]

A rendezvényre összesen 1100 nézőt várunk, a mozi kapacitása ennyit tesz lehetővé. Örömmel mondhatjuk el, hogy az elmúlt évek Corvin moziéjszakáin már elővételben gazdára talált minden karszalag, tavaly épp ezért ősszel egy ráadást is tartottunk, más programmal, hasonlóan telt házzal. Köszönet ezért fantasztikus közönségünknek! Épp ezért most is azt javasoljuk mindenkinek, már időben szerezze be belépőjét, főleg hogy június 3-ig ezt kedvezményes, 3000 forint/darabáron teheti meg. Ezt követően, amennyiben még maradnak karszalagok a pénztárakban, azok 3800 forint/darabáron vásárolhatók meg.

Szóljon hozzá!