ZETApress

hírportál

Argo 2 a MOM Parkban

Argo 2Ünnepelt az Argo 2, a srácok megcsinálták a melót! Az Argo 2, az elmúlt évtizedben kultikus kedvenccé vált Argo folytatása végre mától a magyar mozikban tombol: kedden a MOM Park két legnagyobb mozitermében sor került a díszbemutatóra ? tudatta Magony Szilvia, az Argo 2 sajtóreferense.

A nagyszabású eseményen összegyűltek mindazok, akik részt vettek az új rész elkészítésében, és akik fontosnak tartották, hogy együtt drukkoljanak és együtt ünnepeljenek az író-rendező-producer Árpa Attilával és édesapjával, Árpa Józseffel, a film producerével. A dress code black tie optional volt, azaz a férfiaknál elvárás a szmoking, öltöny csokornyakkendővel vagy fekete nyakkendővel. A nőknél ilyenkor mindig az estélyi vagy a koktél ruha a javasolt viselet. Ennek megfelelően Árpa József producer és fia: Árpa Attila producer-társíró rendező is különlegesen elegánsan jelent meg, hiszen ruházatukat Stan Ahujára, a férfi öltözködés egyik hazai szakértőjére bízták.

A reflektorfény természetesen Balogh Tibire és társaira irányult: Kovács Lajos, Scherer Péter, Kiss József, Kulka János, Nagypál Gábor, Bán János, Young-Shin Kim, Oszter Sándor és Nagy Feró mellett a tömegben még számtalan ismerős arc bukkant fel. Osvárt Andrea öccsével, Mártonnal érkezett, aki nem mellesleg a film egyik betétdalát írta, rajta kívül a Kerekes Band, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Tankcsapda tagjai, valamint Sena, az Irie Maffia énekesnője képviselte a filmben hallható zenekarokat. A zenészek mellett a hazai sztárvilág színe-java is megjelent, így Majkától az Irigy Hónaljmirigy tagjain és Bochkor Gáboron át Lakatos Márkig két nagy moziteremnyi néző nevette végig a filmet majd fogadta vastapssal a vászon előtt sorakozó alkotókat. A legnagyobb taps után azonban sajnos nem volt meghajló: a vendégek külön megemlékeztek a nemrég eltávozott Bicskey Lukácsról, a film egyik feledhetetlen figurájának alakítójáról is. A vetítés utáni koccintáson sok helyről lehetett hallani, hogy Árpa Attila akcióvígjátéka jó eséllyel az év legsikeresebb magyar filmje lesz.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Argo2 = 100 000 néző! | ZETApress

Szóljon hozzá!