ZETApress

hírportál

Kismadár az Eurocenterben

A Sam ? Kismadár nagy kalandja (Yellowbird) az első 3D-s CG színes, másfél órás francia családi animációs film, amit a párizsi TeamTO Studio készített. Ez a hős útja a legvalószínűtlenebb hőssé ? láthattuk délután gyermekeinkkel, unokáinkkal az óbudai Eurocenterben.

A Yellowbird egy iciri-piciri kismadár, akinek semmi keresnivalója az elvándorló madár raj élén. A madár, aki soha nem tette ki a lábát fészekből, és nincs családja se, elindul, hogy egy saját családot találjon magának. Rendező: Christian De Vita, forgatókönyvíró: Antoine Barraud, zene: Stephen Warbeck és Christopher Willis, producer: Caroline Benjo.

Szereplők: Seth Green (Yellowbird) Christine Baranski (Janet), Yvette Nicole Brown (Ladybug), Brady Corbet (Willy), Arthur Dupont (Gus), Dakota Fanning (Delf), Sara Forestier (Delf), Danny Glover (Darius), Zachary Gordon (Max) és Elliott Gould (The Owl). Szinkronhangok: Szabó Máté, Zsigmond Tamara, Szilágyi Tibor, Vass Gábor, Viczián Ottó, Kocsis Mariann, Bezerédi Zoltán és Szatory Dávid. Bemutató április 30-án a Big Bang Media forgalmazásában csak 6 éven felülieknek.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mdJAN83Y5lk[/youtube]

Szóljon hozzá!