ZETApress

hírportál

Mozizd magad Toszkánába!

Toszkánai esküvőSanne, a fiatal és bájos hölgy a napsütötte Itáliában pompás vidéki kúriát működtet. A birtok a mesés Toszkánában, az álomesküvők ideális helyszínén várja látogatóit a Toszkánai esküvő (Toscaanse bruiloft) című színes, szinkronizált, holland romantikus filmvígjátékban.

A Villa Matrimonio vendégei rendszerint itt ünneplik meg a szerelmet és az életet. Sanne odaadással és nagyszerű érzékkel szervezi meg mások esküvőjét, holott az ő házassága nem sikerült, elvált és egyedül él. A 30. születésnapján találkozik Jeroenel, aki válóperes ügyvéd, és egyáltalán nem hisz a szerelemben. Kapnak vajon egy újabb esélyt az élettől, vagy továbbra is csak asszisztálnak mások házasságkötéséhez és szétbontásához?

A film életvidám és érzelmes zenéjét, mely tökéletesen festi alá a film hangulatát a világhírű hegedűművész-karmester, André Rieu szerezte.

Rendező: Johan Nijenhuis, forgatókönyvíró: Maarten Lebens, Tijs van Marle, Anne-Louise Verboon. Operatőr: Maarten van Keller, zene: Ronald Schilperoort. Vágó: Bas Icke, Jasper Quispel. Producer: Klaas de Jong, Bernard Tulp. Szereplők: Sophie van Oers (Sanne), Simone Kleinsma (Marla), Ernst Daniël Smid (Tom), Lieke van Lexmond (Lisa), Diederik Ebbinge (Bob), Jan Kooijman (Jeroen), Matteo van der Grijn (Camillo). Magyar szöveg: Zmeskál Zoltán. Magyar hangok: Molnár Ilona, Menszátor Magdolna, Kertész Péter, Vadász Bea, Csankó Zoltán, Simon Kornél. Szinkronrendező: Csorba Éva.

A 108 perces filmet a 16 éven felüliek tegnaptól láthatják az Anjou Lafayette forgalmazásában. A mozijegyet beküldők között kétszemélyes toszkánai hétvége kerül kisorsolásra. További részletek és játékszabályzat a menjunkmoziba.hu oldalon olvashatók.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=N6xfT1g-KsA[/youtube]

Szóljon hozzá!