ZETApress

hírportál

Fridi úr ott alszik

Fridi a tv2-nÖsszezárva Friderikusszal! Április 26-án vasárnaptól jön Friderikusz Sándor vadonatúj műsora! A tv2 legújabb, Magyarországon egyedülálló műsora váratlan helyzeteket, szélsőséges érzelmeket ígér, hiszen az interjúkészítés nagymestere és vendége 24 órát tölt együtt egy lakótérben ? tudatta a tv2 Sajtószoba.

Az egy nap alatt nincs kilépés, nincs kapcsolat a külvilággal, csak Friderikusz Sándor, a vendég és a mindent rögzítő kamerák léteznek. Friderikusz Sándor előtt semmi nem maradhat titokban vadonatúj formátumú műsorában, ahol maga is teljesen új szituációba kerül. Vendégeit ugyanis egy lakótérben fogadja, ahova 24 órára összezárják őket: ott esznek, isznak, beszélgetnek, alszanak. Egy beköltözős valóságshow-hoz hasonló térbe és szabályrendszerbe kerül Friderikusz Sándor és vendége egy Magyarországon egyedülálló műsor keretein belül.

Nincs kilépés és nincs kapcsolat a külvilággal, 24 óra alatt senki sem tudja megjátszani magát. Az egynapos összezártságból egy órás szórakoztató műsor készül. ? Humán labor, ahogy én nevezem ezt a számomra is kísérleti műsor-sorozatot! Magam is izgulok azon, mit kezdünk egymással, alkalomról-alkalomra változó vendégem és én. 24 óra nagyon sok, de arra talán elég, hogy kiről-kiről egy idő után automatikusan lehulljon az esetleg gondosan őrzött álarca ? árulta el Friderikusz Sándor.

Nagy beszélgetések, váratlan helyzetek, szélsőséges, nagy érzelmek várhatók az Összezárva Friderikusszal adásaiban, ahol úgy láthatják a nézők Friderikusz Sándort és vendégeit, ahogy eddig sosem. A legismertebb magyar sztárok, közéleti személyiségek érkeznek a díszletek közé, köztük olyan vendégek, akikről el sem tudnánk képzelni, hogy együtt töltenek akár csak néhány órát is Friderikusz Sándorral ? április 26-tól vasárnaponként 21:10-től a tv2-n! A Papp Gergő nevével összeforrt Pimasz úr Ottalszik című műsor további sorsa egyelőre bizonytalan.

1 hozzászólás

  1. Ősztől az RTLII-n alszik Pimasz úr. Hamarosan az RTLII-n láthatják viszont a nézők a Papp Gergő nevével fémjelzett ?ottalvós? műsort. Papp Gergő ? alias Pimasz úr ? ősztől már az RTLII-ről jelentkezik azzal a formátummal, mellyel az utóbbi időben a tv2-n összeforrt a neve. A Pimasz úr Ottalszik című műsorban újabb közismert személyiségek otthonába, hétköznapjaiba pillant be Papp Gergő és felesége, Juhász Judit. ? Az RTL-nek köszönhetően nemcsak újabb epizódokat láthatnak a nézők, de új kapuk is megnyílnak, hiszen olyan sztárokat is megkereshetek, akik eddig szóba sem jöhettek ? mondta Papp Gergő, aki feleségével együtt már bele is vetette magát az új epizódok forgatásába. A nézőknek pedig nem kell már sokat várniuk, hogy beleshessenek a sztárok otthonába. ? Papp Gergő annak idején az RTL Klubnál kezdte a pályafutását és nagy örömünkre szolgál, hogy most a saját formátumával újra az RTL csapatában üdvözölhetjük. Különösen örülünk, hogy ez a műsor ősztől már nálunk, az RTLII-n lesz látható ? tette hozzá Kolosi Péter programigazgató.