ZETApress

hírportál

Horror az Eurocenterben

A Lazarus hatásEgy kutatócsoport Frank (Mark Duplass) és menyasszonya, Zoe (Olivia Wilde) vezetésével elérte a lehetetlent: feltámasztottak egy halottat ? láttuk délelőtt az óbudai Eurocenterben A Lazarus hatás (The Lazarus Effect) című 83 perces szinkronizált amerikai horror-thrillerben. Szlogenje: A gonosz életre kel!

A nem jóváhagyott, ám sikeres kísérlet alanya egy kutya volt, a csapat pedig az elképesztő eredmény után készen áll arra, hogy a világ tudomására hozza az áttörést. Ám amikor a dékánasszony tudomást szerez a titkos kísérletről, azonnal véget vet a projektnek, az anyagokat pedig elkobozza. Frank, Zoe és a csapat (Donald Glover, Sarah Bolger és Evan Peters) azonban nem hagyja annyiban. Vissza akarják szerezni a kísérlet anyagait és az eredményeiket, de a kétségbeesett próbálkozás rettenetesen rosszul alakul: az egyikük, Zoe, balesetet szenved és meghal.

A rémült és fájdalomtól hajtott Frank ráveszi a többieket, hogy próbálják meg, amit még soha: tegyenek kísérletet egy ember feltámasztására. Először úgy tűnik, sikerrel jártak, de hamarosan rá kell jönniük, hogy valami nem stimmel Zoéval. Ahogy új személyisége egyre jobban megmutatkozik, a csapatot már nem az a kérdés foglalkoztatja, hogy vissza lehet-e valakit hozni az életbe, hanem hogy ez milyen következményekkel jár… és milyen fenyegetést jelent rájuk nézve.

Rendező: David Gelb. Gyártó: Blumhouse Productions, Chapter One Films, Lionsgate, Mosaic Media Group. Magyar hang: Lux Ádám, Kéri Kitty, Kelemen Kata, Czető Roland, Előd Álmos, Szersén Gyula, Andresz Kati. Bemutató április 9-én a Big Bang Media Kft. forgalmazásában csak 16 éven felülieknek.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=S_HEMhL-HPQ[/youtube]

Szóljon hozzá!