ZETApress

hírportál

Gunman Óbudán

GunmanJim Terrier (Penn) a kormány volt bérgyilkosa, akit volt munkáltatója megpróbálja eltenni láb alól ? láttuk délelőtt az óbudai Eurócenterben a Gunman (The Gunman) című 115 perces, színes, spanyol?angol?francia akciófilmben.

Veszélyes macska-egér játék veszi kezdetét Afrika dzsungeleitől London utcáin át a nyüzsgő Barcelonáig, míg Terrier szeme előtt egy cél lebeg: eltegye láb alól azokat, akik holtan akarják látni. De rá kell jönnie, hogy nem ő az egyetlen, akik célponttá vált ? meg kell védenie Anne-t, a gyönyörű nőt, akit évekkel ezelőtt elhagyott. Terrier rájön, csak egyetlen módja van annak, hogy Anne-t és magát megmentse: le kell számolnia a világ legerősebb szervezetével és szembe kell szállnia múltja egyik legnagyobb ellenfelével egy végső játszmában, ahol csak egy ember maradhat életben.

Rendező: Pierre Morel, író: Don MacPherson, forgatókönyvíró: Pete Travis, operatőr: Flavio Martínez Labiano, zene: Marco Beltrami, producer: Andrew Rona és Joel Silver, vágó: Frédéric Thoraval. Szereplők: Sean Penn (Jim Terrier), Jasmine Trinca (Annie), Idris Elba (DuPont), Javier Bardem (Felix), Ray Winstone (Stanley), Mark Rylance (Cox), Peter Franzén (Reiniger), Melina Matthews. Bemutató március 26-án a Big Bang Media forgalmazásában csak 16 éven felülieknek.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8CHCdfEfOz0[/youtube]

Szóljon hozzá!