ZETApress

hírportál

Fapad a Dunán

Új részekkel támad a Fapad. Dobó Kata vagy Lengyel Tamás intelligensebb? ? Mint év elején megírtuk, Litkai Gergely és Vinnai András televíziós mockumentary-ja 12 újabb epizóddal kerül képernyőre szerdától, immár a megújult Dunán ? tudatta Berkes Orsolya PR menedzser.

Az AirHorse Légitársaság csetlő-botló életét bemutató Fapad című tévésorozat egyre izgalmasabb, ugyanakkor talán az eddigieknél abszurdabb és igen agyament tartalommal folytatódik március 18-ától szerda esténkét a megújult Dunán. A vezetőség Szemlő Róberttel (Anger Zsolt) az élen versenyezteti a pilótákat: IQ teszt alapján dől majd el, ki lehet alkalmasabb a vezető pilóta címre: Tartós Helga (Dobó Kata) vagy Kálóczy Andor (Lengyel Tamás)? ? Megrendezik az Év dolgozója versenyt, és tartanak egy átlagos napot is, amikor természetesen minden a feje tetejére áll majd. Külföldi sztár érkezik az AirHorse fedélzetére, akit echte hazai lecsóval kínálnak. Kapunk egy dózist ételmérgezésből, de leánykérésre is számot tarthatnak a nézők, ugyanis Balák Mónika (Téby Zita) és Blahovits Iván (Andrássy Máté) között izzik a szerelem.

A Fapad áldokumentarista stílusban megvalósuló, alapvetően fikcióra épülő humoros televíziós sorozat, amely az AirHorse Légitársaság mindennapi életét követi nyomon meghökkentő fordulatokkal tarkítva. Az egyes epizódok önmagukban is megállják a helyüket, hiszen minden résznek külön sztorija van, tehát bármikor be lehet kapcsolódni. Főbb szerepekben láthatjuk újra Anger Zsoltot, Lengyel Tamást, Dobó Katát, Rezes Juditot, Janklovics Pétert, Haumann Mátét, Kovács Vandát, Járai Mátét, Tóth Esztert, Bartsch Katát, Gados Bélát, Végh Zsoltot, Gosztonyi Csabát, Téby Zitát, Andrássy Mátét, Vida Pétert, Pindroch Csabát, Mészáros Piroskát, Tóth Szabolcsot, Galló Ernőt, Takács Nóra Dianát és Lengyel Ferencet. További részletek a Facebook-on is olvashatók.

Szóljon hozzá!