ZETApress

hírportál

Cipőbűvölő Óbudán

Max Simkin (Adam Sandler) négy generáció óta öröklődő suszterüzletet visz New York East Side városrészében ? tudtuk meg A cipőbűvölő (The Cobbler) című 99 perces amerikai film sajtóbemutatóján az óbudai Eurocenterben.

A középkorú férfi az anyjával lakik. és nem sok minden történik vele azon kívül, hogy dolgozik a boltban, amit apja (Dustin Hoffman) hagyott hátra, amikor évekkel ezelőtt titokzatos módon eltűnt. A napjait az tölti ki, hogy a környékbeliek cipőit javítja, de sokkal szívesebben lenne bárhol, ahol például a vásárlói járnak. Egyetlen barátja a szomszédja, a borbély Jimmy (Steve Buscemi).

Max talpvarró gépe lerobban, ráadásul éppen a legrosszabbkor: sürgősen be kell fejeznie egy fontos munkát a helyi gengszternek (Cliff ‘Method Man? Smith). Kénytelen előkeresni egy régi családi gépet a pincében, amiről kiderül, hogy ez nem egy hétköznapi varrógép, ő pedig nem egy hétköznapi cipész. A cipőbűvölő azt bizonyítja, hogy soha nem késő azzá válnunk, amivé szeretnénk. Szívhez szóló történet családról, mesterségről, a közösség iránti felelősségről… és a szuper-képességekről.

Főszereplők: Adam Sandler, Steve Buscemi, Dustin Hoffman, Ellen Barkin, Method Man. Rendező: Thomas McCarthy. Gyártó: Next Wednseday Productions, Voltage Pictures. Magyar szlogen: Te kinek a bőrébe bújnál? Magyar hangok: Csöre Gábor, Debreczeny Csaba, Tar Judit, Epres Attila, Kiss Mari, Tahi Tóth László, Kertész Péter, Szatory Dávid, Hajdú István. Bemutató március 12-én a Big Bang Media forgalmazásában csak 12 éven felülieknek.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GYaN-0wIRSY[/youtube]

Szóljon hozzá!