ZETApress

hírportál

Édenbeli csábítás

Berki Krisztián az Éden HotelbenSzexi playmate csábít az Éden Hotelben. Tegnap este 20:20-kor elindult az Éden Hotel, a tv2 taktikai reality-je, ahol már az első napon egy új csábító érkezett, hogy valamelyik párt szétrobbantsa. 14 héten keresztül minden hétköznap este jelentkezik Costa Rica-i Éden Hotelból a műsor.

Az Éden Hotelbe az első napon 5 fiú és 5 lány költözött be. A lányok feladata párt választani, ám arra senki sem gondolt, hogy a frissen alakult kettősök ismerkedését már az első este egy vadító külsejű csábító zavarja meg. Marianna egy percig sem titkolja, hogy nem az érzelmek, hanem a játék motiválja és szemrebbenés nélkül fog szétválasztani egy párt, ha érdekei úgy kívánják. Bombázó külseje elbizonytalanítja a kezdőcsapat lánytagjait, közülük van, aki már az első este rövidre fogja választottja pórázát, nehogy szemet vessen az egykori nyuszilányra.

Kérdés, hogy ez jó taktikának bizonyul-e, vagy éppen veszélybe sodorja a játékost? ? Már az első este alaposan felbolydult a Hotel élete. Marianna rendkívül dekoratív lány, megtestesíti a nőideált és nagy elszántsággal vetette bele magát a játékba. Látszott, hogy a többi nő irigyli őt az idomaiért, féltik a helyüket az Édenben és szinte bármire képesek, hogy megerősítsék a pozíciójukat a párjuknál ? mondta Berki Krisztián, aki szerint az idei széria játékosai minden képzeletet felülmúlóan intrikusok, manipulatívak és elszántak. A tv2-es adásokat követően 21:20-tól a Supertv2-n jön a reality háttérműsora, az Éden Éjjel, amit szintén a Supertv2-n az Éden Hotel szókimondó, takarásmentes adása követ, amelyben mindent láthatnak a nézők, amit a tv2-n nem ? tudatta a tv2 Sajtószoba.

Sághy Tamás újra Jóban Rosszban

Sághy Tamás Jóban RosszbanHárom év után tér vissza Csillagkútra Vidovszky Nándi. Az egykori gazdasági igazgatót nem éppen tiszta szándékok vezérlik, amihez persze a Jóban Rosszban maffiafőnökének, Fehér Rolandnak is lesz egy-két szava. Sághy Tamás boldogan állt újra a tv2 kamerája elé, hogy karakterével felforgassa Csillagkút életét.

Megdőlni látszik Fehér Roland egyeduralma Csillagkúton. Három év után ugyanis visszatér a kisvárosba Vidovszky Nándi, aki most sem tisztességes úton próbál boldogulni. ? Nagyon jó volt újra visszatérni a csapathoz, majdnem a teljes stáb a régi, így olyan volt, mintha egy évet sem hagytam volna ki ? árulta el Sághy Tamás. ? Nándi egy fehérgalléros bűnöző, ráadásul nem az a tisztán negatív figura, akit minden néző gyűlöl. Egy nagyon jó gazdasági szakember, és ezen képességeit kamatoztatja a piszkos ügyei kapcsán. Bár nem árulhatom el, mi vár rá, azt hiszem, hogy most igazán izgalmas irányba sikerült az íróknak elvinni az ő karakterét. Mindig hálás volt eljátszani Nándit, de most különösen élvezem ? tette hozzá a színész. Hogy Rolandnak sikerül-e elbánnia váratlanul jött konkurenciájával, és hogy Vidovszky meddig marad Csillagkúton, az a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból kiderül.

Nagy Feróval és a megvadult Zsédával jön a Kasza!

A Kasza!Ma este jelentkezik először a tv2 képernyőjén a Kasza! A műsorkészítők a megvadult Zsédával, a pofozkodó Osvárt Andreával és a vízzel locsolkodó Nagy Feróval várják a nézőket 21:30-tól. Megújult díszlettel és a szokottnál is szórakoztatóbb tartalommal várja a képernyők elé a nézőket Kasza Tibi, aki továbbra sem megy a szomszédba szókimondó poénokért. A ma esti adásban vendégeinek ? Dér Heninek, Zsédának, Osvárt Andreának és Nagy Ferónak ? ízelítőt is adott a Kasza-féle humorból.

Zséda élete egyik legmeghökkentőbb helyzetében találta magát, amikor fülében egy apró fülhallgatóval, Kasza Tibi titkos utasításait követve kellett interjút adnia a műsor egyik munkatársának. Hogy hogyan fajult a beszélgetés csokidobálásig, kiderül az esti műsorból. Ahogyan az is, miért kevert le egy hatalmas pofont Osvárt Andi Kaszának, hogyan figurázta ki Dér Heni dalát Tibi, és miért locsolta egymást vízzel a műsorvezető és Nagy Feró? A Kasza! sztárvendégekkel és sok zenével ma este 21:30-kor jelentkezik a tv2 képernyőjén.

Szóljon hozzá!