ZETApress

hírportál

Kéjlak a Lurdy Házban

Öt nős férfi osztozkodik egy pazar penthouse lakáson, amit titkos randevúkra és egy-éjszakás kalandokra használnak ? láttuk tegnap este a Kéjlak (The Loft) című színes, magyarul beszélő, 108 perces amerikai thrillerben, a Lurdy Moziban.

Amikor egy reggel Vincent (Karl Urban) kinyitja az ajtót, és az ágyban egy gyönyörű szőke, meztelen de halott lányt talál, felhívja legjobb barátait, Chris-t (James Marsden), Marty-t (Eric Stonestreet), Luke-ot (Wentworth Miller) és Philip-et (Matthias Shoenhaerts), hogy együtt megpróbálják összerakni mi történhetett. Ahogy a rendőrség lassan sarokba szorítja az első számú gyanúsítottat, barátságok és házasságok fura szövevénye rajzolódik ki egy árulással, féltékenységgel és erőszakkal teli örvényként felfedve a sötét titkokat és a szereplők valódi természetét.

Rendező: Erik Van Looy. Forgatókönyvíró: Bart De Pauw, Wesley Strick. Zeneszerző: John Frizzell. Operatőr: Nicolas Karakatsanis. Producer: Hilde de Laere, Steve Golin, Steve Richards. Vágó: Eddie Hamilton. Szereplők: Karl Urban (Vincent Stevens), James Marsden (Chris Vanowen), Eric Stonestreet (Marty Landry), Wentworth Miller (Luke Seacord), Matthias Schoenaerts (Philip Trauner), Rhona Mitra (Allison), Margarita Levieva (Vicky Fry), Isabel Lucas (Sarah Deakins). Szinkronhang: Kálid Artúr, Stohl András, Hevér Gábor, Törköly Levente, Soleczki Janka, Németh Borbála, Dóka Andrea, Király Attila. Bemutató február 19-én a Big Bang Media forgalmazásában csak 16 éven felülieknek.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=u4WqMMtT9zk[/youtube]

Szóljon hozzá!