ZETApress

hírportál

Szivárvány Óbudán

SzivárványbanRosie és Alex már 5 éves koruk óta a legjobb barátok, ezért biztos, hogy nem egymásnak lettek teremtve vagy mégis ? láttuk délelőtt az Ahol a szivárvány véget ér (Love, Rosie) című színes, magyarul beszélő, 102 perces angol?amerikai romantikus filmvígjátékban Óbudán, a Bécsi úti Eurocenterben.

Amikor szerelemről, az életről vagy a helyes döntésekről van szó, ez a kettő önmaguk legnagyobb ellenségei. Egy kínos fordulat 18 évesen, egy elszalasztott lehetőség, és az élet teljesen más irányba sodorja őket. De mégis, azt a köteléket, amely összeköti őket térben, időben és különböző kontinenseken át, nem lehet tönkretenni a katasztrofális szerelmi ügyek, házasság, hűtlenség és a válás ellenére sem. Vajon megtalálják az egymáshoz visszavezető utat? Vagy akkor már túl késő lesz?

Rendező: Christian Ditter, író: Cecelia Ahern, forgatókönyvíró: Juliette Towhidi, zeneszerző: Ralf Wengenmayr, producer: Robert Kulzer, vágó: Tony Cranstoun. Szereplők: Lily Collins (Rosie Dunne), Sam Claflin (Alex Stewart), Art Parkinson (Gary Dunn), Christian Cooke (Greg), Tamsin Egerton (Sally), Jaime Winstone (Ruby), Suki Waterhouse (Bethany Williams). Bemutató február 12-én a Big Bang Media forgalmazásában.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=g8_LiMuHD58[/youtube]

Szóljon hozzá!