ZETApress

hírportál

Nyerj legvadabb recepteddel!

Elképesztő ételvariációk ötletei jelennek meg a fejedben? Órákig tudnál rendhagyó módon kísérletezni az alapanyagokkal? Jelentjük, nem vagy elátkozott, de rókatündér biztosan! Főzz finomat össze nem illő alapanyagokból és nyerj! Receptverseny indul Rókatündér módra! ? tudtuk meg Tamás Dorkától.

Csülkös csokipuding, kapros dinnyeleves vagy mentás májpüré?! A február 19-én a mozikba kerülő Liza, a rókatündér című abszurd romantikus vígjátékban ilyen finomságokkal kápráztatja el a szerelmét kereső főhősnő egyik kiszemeltjét. (A budakeszi rókafikról idekattintva olvashatunk.) Liza nem fél szabadjára engedni a benne lakozó kreativitást a konyhában sem. A csinos, de roppant szerény ápolónő élete azonban egy csapásra megváltozik, amikor születésnapi kimenőt kap.

Elhatározza, hogy megtalálja élete szerelmét, ám hamarosan több hullazsákba került hódolója lesz, mint élő. Ezért a fiatalon elhunyt japán slágerénekes, Tomy Tani szellemének segítségével Liza arra a következtetésre jut, hogy ő egy elátkozott rókatündér. A nagyszámú áldozat és a késsel mesterien bánó Liza felkelti a rendőrség érdeklődését, így a különc helyszínelő, Zoltán Zászlós nyomozni kezd. Eközben a kétségbeesett és szerelemre vágyó Liza a maga szerény, de következetes módján megpróbálja legyőzni az átkot, és megtalálni az igazit. Hogy mivel? Például hajmeresztően bizarr ételkölteményekkel, mint a mentás májpüré.

Ha vérszemet kaptál, hogy művészei kísérletezésbe fogj az alapanyagokkal és az ételekkel, itt az ideje, hogy most te is finomat főzz ki össze nem illő alapanyagokból! Mától március 4-én szerdáig készítsd el életed legizgalmasabb receptjét, fotózd le, majd töltsd fel a NoSalty.hu weboldalán a Beküldés menüpontban, majd kattints a Benevezek gombra, és nevezd be a Liza, a rókatündér receptversenyre! A legtöbb szavazatot kapott indulók megnyerhetik az értékes ajándékok egyikét: tíz páros jegyet a Liza, a rókatündér című abszurd romantikus vígjáték premier előtti vetítésére!

Az első 3 legtöbb szavazatot kapott recept beküldője: egy-egy ötezer forintértékű NoSalty Webshop ajándékcsomag mellé egy páros jegyet, a további hét legtöbb szavazatot kapott recept beküldője pedig egy-egy páros jegyet nyer a filmbemutatóra, tíz NoSalty bevásárlótáskákat pedig a szavazók között sorsolnak ki! A Liza, a rókatündér című film ihlette recepteket Áldási Péter, az 57 Restaurant séfje és Kárai Dávid, a NoSalty főszerkesztője is elkészítette. Íme:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vFaomJO5sGU[/youtube]

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Találkozz a rókatündérrel! | ZETApress

Szóljon hozzá!