ZETApress

hírportál

Sikert hozó tanítás

Hogyan írjunk szerelmet?Keith Michaels (Hugh Grant), a Golden Globe-díjas forgatókönyvíró egyszer csak azon kapja magát, hogy egy ötvenhez közelítő, elvált férfi lett, aki évek óta nem írt sikeres filmet és le is van égve ? láttuk délelőtt a Hogyan írjunk szerelmet (The Rewrite) című 106 perces szinkronizált amerikai romantikus vígjátékban a Puskin Moziban.

Szerencsére az ügynöke még nem hagyta el, és talál neki egy remek lehetőséget ? igaz, Hollywoodtól messze; egy unalmas vidéki kisváros egyeteme tanárt keres a forgatókönyvíró kurzushoz. Mivel zsebe üres, nem mondhat nemet. A kedves kis Binghamtonba érkezve rájön, hogy ott bizony még igazi nagymenőnek számít. A hírnévnek pedig megvan az az előnye, hogy a rá csillogó szemmel néző diáklányokat könnyen az ujja köré tudja csavarni.

Keith azt reméli, hogy kevés energia befektetéssel letudja az óráit, és az új forgatókönyvére tud koncentrálni. Amikor az egyik diák egy olyan forgatókönyvvel rukkol elő, ami jól eladható, Keith úgy érzi, itt a lehetőség, hogy kiszálljon a kényszerűségből vállalt tanításból és visszatérhessen korábbi kényelmes életébe. De azt is be kell látnia, hogy éppen a tanítás adta meg a vágyott második lehetőséget ? annak az esélyét, hogy jobb ember legyen!

Magyar szlogen: Aki nem tudja, az belejön! Főszereplők: Hugh Grant, Marisa Tomei, Allison Janney, J.K. Simmons, Chris Elliott, Bella Heathcote. Rendező: Marc Lawrence. Gyártó: Castle Rock Entertainment. Magyar hangok: Stohl András, Németh Borbála, Andruskó Marcella, Barbinek Péter, Pekár Adrienn, Bognár Gyöngyvér, Schnell Ádám, Czető Roland. Bemutató december 18-án a Big Bang Media Kft. forgalmazásában csak 12 éven felülieknek.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MiHYPsOqlWo[/youtube]

Szóljon hozzá!