ZETApress

hírportál

Kétéjszakás kaland

Kétéjszakás kalandEgy kötődés nélküli egyéjszakás kaland a huszonéves New York-i Megan és Alec számára katasztrófával felérő fordulatot vesz másnap reggel, amikor egy hatalmas hóvihar megbénítja a várost ? láttuk délelőtt a Tabán Moziban a Kétéjszakás kaland (Two Night Stand) című színes, szinkronizált, 87 perces amerikai romantikus filmvígjátékban.

Csapdába esnek Alec szűk brooklyni lakásában, ahol kénytelenek egy tipikus egyéjszakás kaland határain túl is megismerni egymást. A Kétéjszakás kaland Max Nicols rendezői debütálása, egy szexi romantikus komédia a szerelem megtalálásáról a digitális korban. Néhány hónappal a diploma megszerzése után Megan szingli, munkanélküli és úgy érzi, hogy arra sem képes, hogy felkeljen a kanapéról. Az eljegyzésének felbontása után, összetört szívvel az internetes romantika sem igazán érdekli.

A lakótársa, Faiza unszolására, valamint a volt barátjával és új barátnőjével való kellemetlen találkozás után egy társkereső oldalon megismeri Alec-et, egy szimpatikus és humoros fiút, akivel meghívatja magát a lakására élete első egyéjszakás kalandjára. A minden romantikát nélkülöző másnap reggel megpróbál diszkréten távozni, ekkor azonban felfedezi, hogy a várost megbénította egy rekord mennyiségű hóesés, amely egyáltalán nem mutatja az enyhülés jeleit. Mivel nem tudja elhagyni az épületet, kénytelen Alec-nél maradni egy ideig, és a váratlan helyzetre persze mindketten zavartan reagálnak.

Arra kényszerülnek, hogy egy újabb napot és éjszakát töltsenek együtt, amely a dumálás, az ugratás és a civakodás között ingadozik, az előző éjszaka felébredt vonzalom azonban hamarosan az új helyzetben is működni kezd. Egymás erotikus IQ-ját tesztelve rájönnek, hogy egy olyan egyedi helyzetben találták magukat, mely meghatározó élmény lehet a számukra útban az éretté válás felé. Ám éppen amikor valami különleges érzés alakulna ki közöttük, Megan egy sokkoló titkot fedez fel Alec életéből, ami véget vethet a kapcsolatuknak még mielőtt az túllépne a kétéjszakás kaland határain?

Az ősz leginkább várt romantikus vígjátéka november 13-tól látható a PARLUX Entertainment Magyarország forgalmazásában csak 16 éven felülieknek. Gyártó: Flynn Picture Company. USA mozipremier: szeptember 26-a. Magyar szlogen: Szerelem előtt, szex után. Rendezte: Max Nichols. Főszereplők: Miles Teller (Képszakadás, Project X ? A buli elszabadul, Csajkeverők, A beavatott, A fantasztikus négyes), Analeigh Tipton (Lucy, Eleven testek, Őrült, dilis, szerelem.), Jessica Szohr (A pletykafészek, Gyakornokok, Hogyan lopjunk felhőkarcolót), Kid Cudi (Need for Speed).

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yDL25-_pv2w[/youtube]

Szóljon hozzá!