ZETApress

hírportál

Jól indult a Moziünnep!

Brad PittMár az első napon Budapesten több mint 22 ezer mozijegy kelt el. Ez a nézőszám meghaladja a tavalyi csütörtöki látogatottságot. A legtöbben, 6427-en a Westend Cityben moziztak, az Arénába 4396-an, a Mammutba 3243-an, a Corvin Filmpalotába 2404-en, a Lurdy Házba 1919-en, a Sugárba pedig 1084-en mentek el.

A filmek közül Tarantino új alkotása, a Becstelen brigantyk vonzotta a legtöbb nézőt, a fővárosban 5026-an váltottak rá jegyet. A másik két dobogós film, a Hajsza a föld alatt, és a Férj és féleség lett, de sokan voltak kíváncsiak Almodovar új filmjére, a Megtört ölelésekre. A közönség nagy lelkesedéssel fogadta a kiegészítő programokat. Szujó Zoltán és LL. Junior hosszan túlóráztak, mint jegyszedők.

Bár a vidéki látogatottsági adatok ilyenkor csak részlegesen állnak rendelkezésre, azt már most lehet tudni, hogy Szegeden több mint ötszázan moziztak, és a Rózsaszín sajt közönségtalálkozója átütő sikernek bizonyult. Pécsett, az Uránia moziban 327-en váltottak jegyet, Békéscsabán pedig 370-en, háromszor annyian, mint egy átlagos csütörtökön. A mozik továbbra is felkészülten várják a vidám látogatókat. További részletek a Moziünnep filmjeiről és meglepetéseiről weboldalukon megtalálhatóak.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. 400 ezren moziztak! | ZETApress

Szóljon hozzá!