ZETApress

hírportál

Két szerető a moziban

Joaquin PhoenixA karizmatikus, de problémás Leonard egy szerelmi csalódást és öngyilkossági kísérletet követően visszatér a családi fészekbe, a brooklyni Brighton Beach elszigetelt világába ? tudtuk meg a Két szerető című 110 perces színes, feliratos amerikai romantikus filmdrámából ma délelőtt a Toldi moziban.

Miközben szülei aggódó tekintetének kereszttüzében próbálja összeszedni magát, két nővel is megismerkedik: Michelle, a gyönyörű, és rejtélyes szomszéd alaposan felkavarja a férfi körüli állóvizet, az egzotikumot és másságot képviseli Leonard kimért világában. A másikuk Sandra, egy üzletember bájos és odaadó lánya, aki azon igyekszik, hogy megvásárolja családjának vegytisztító vállalkozását.

Leonardban mély vonzalom ébred Michelle iránt, aki úgy tűnik, viszonozza vonzalmát, ám közben önpusztító viszonya van egy házas férfival. Eközben a család irányából érkező fokozódó nyomás Sandra mellé állítaná Leonardot, amely lehetetlen helyzetet eredményez. A férfinak döntenie kell, hogy a vágy sürgető erejére, vagy a nyugalmat hozó szeretet szavára hallgasson. A háttérben pedig ott a veszély, hogy visszazuhan a szakadékba, amely korábban kis híján a vesztét okozta.

Joaquin Phoenix utolsó mozifilmes szereplését láthatjuk James Gray (Az éjszaka urai) romantikus drámájában, mely a színész egyszerre nyers és sebezhető alakításával méltó búcsú a filmvászontól. Partnerei Gwyneth Paltrow, Vinessa Shaw, Isabella Rossellini és Moni Moshonov. Bemutatója szeptember 3-án, a 16 éven felülieknek a Budapest Film forgalmazásában.

Szóljon hozzá!