ZETApress

hírportál

Dom Hemingway Óbudán

Dom HemingwayDom Hemingway (Jude Law) nagymenő széftörő, aki laza, szórakoztató, szabad szájú és veszedelmes. Tizenkét börtönben töltött év után ismét London utcáira szabadul ? végig tartotta a száját, ez pedig nincs ingyen: be akarja gyűjteni, amivel ezért tartoznak neki ? láttuk délelőtt az óbudai EuróCenterben.

Legjobb barátjával, a hű és kitartó Dickie-vel (Richard E. Grant) az oldalán Dom meglátogatja a maffiafőnök Mr. Fontaine-t (Demián Bichir), hogy megkapja a jutalmát. De Domot az itallal és droggal újratöltött egója meggyőzi, hogy amit elvesztett, azt nem pótolhatja semmi. A határtalan szórakozás és egy autóbaleset után Dom arra is rájön, hogy elsősorban a lányával, Evelynnel (Emilia Clarke) kell újraépíteni a kapcsolatát. De Dom azt csinálja, amiben Dom a legjobb: mindent összerombol…

A Dom Hemingway című 93 perces szinkronizált angol filmvígjáték magyar szlogenje: Jude Law lett Dom Hemingway és nem Te. Főszereplők: Jude Law, Richard E. Grant, Emilia Clarke. Magyar hangok: Stohl András, Kőszegi Ákos, Lamboni Anna. Rendező: Richard Shepard. Gyártó: Recorded Picture Company (RPC), BBC Films, Isle of. Magyar hang: 5.1 magyar szinkron (Varró Dániel fordítása). Magyarországi mozipremier: 2013. december 12-én 16 éven felülieknek a Big Bang Media forgalmazásában.

Szóljon hozzá!