ZETApress

hírportál

Megtört ölelések

Megtört ölelésekEgy férfi, aki teljes sötétségben ír, él és szeret, tizennégy évvel ezelőtt egy brutális autóbaleset áldozata lett Lanzarote szigetén. A balesetben nem csak a szeme világát veszítette el, hanem élete szerelmét, Lénát is.

Ez a férfi két nevet használ: irodalmi álneve Harry Caine, azaz Hurrikán ? így írja alá irodalmi műveit, történeteit, forgatókönyveit. Valódi neve pedig Mateo Blanco ? ezen a néven éli életét, és rendez filmeket. Ha éppen nem rendez, csak azzal a gondolattal tudja túlélni sorsát, hogy Mateo Blanco meghalt a szigeten imádott Lénájával együtt.

A spanyol géniusz, Pedro Almodóvar új alkotása egy őrült szerelem története, melyet a sorsszerűség, a féltékenység, a hatalom és a bűntudat ural. A megrázó dráma főszerepében Lluís Homar és az Oscar-díjas Penélope Cruz remekel, aki egyre jobb színésznővé válik. A Megtört ölelések című színes, kétórás spanyol romantikus filmdrámát tegnap láttuk az Odeon Lloyd moziban. Bemutatója szeptember 24-én lesz tíz kópiával, a Budapest Film forgalmazásában.

Szóljon hozzá!