ZETApress

hírportál

Vizsga az EuroCenterben

Tina FeyA Princeton University felvételi biztosaként dolgozó Portia munkahelyén és otthonában egyaránt pedáns életet él. Amikor főnöke bejelenti, hogy hamarosan nyugdíjba vonul, Portia előtt megnyílik a lehetőség, hogy feljebb lépjen a ranglétrán ? láttuk délelőtt az EuroCenterben, a Vizsga két személyre (Admission)című színes, feliratos, 107 perces amerikai vígjátékban.

A nő munkája részeként ellátogat egy alternatív középiskolába, hogy felmérje a helyi tanulókat, és újra találkozik a főiskoláról ismert Johnnal, akiből időközben idealista tanár lett. A férfinak nemrég megakadt a szeme a tehetséges, de különc Jeremiahn, a diák pedig talán nem más, mint Portia fia, akit a nő évekkel korábban titokban örökbe adott ? és aki most a Princetonon szeretné folytatni a tanulmányait.

Rendező: Paul Weitz. Forgatókönyvíró: Karen Croner, Jean Hanff Korelitz. Zeneszerző: Stephen Trask. Operatőr: Declan Quinn. Producer: Kerry Kohansky, Andrew Miano, Paul Weitz. Vágó: Joan Sobel. Szereplők: Tina Fey (Portia Nathan), Paul Rudd (John Halsey), Nat Wolff (Jeremiah), Michael Sheen (Mark), Wallace Shawn (Clarence), Sonya Walger (Helen), Gloria Reuben (Corinne), Kelly Southerland (Intern), Lily Tomlin (Susannah), Travaris Spears (Nelson). Bemutató július 25-én a Big Bang Media forgalmazásában 12 éven felülieknek.

Szóljon hozzá!