ZETApress

hírportál

Kolibri kód az Eurocenterben

kolibri_kod_magyar_poszterJoey (Jason Statham ? Parker, The Expendables ? A feláldozhatók, Crank ? Felpörögve, A szállító) egy hajléktalanná vált veterán, a különleges egység volt katonája, aki a londoni alvilág csapdájába esik. Amikor lehetősége adódik, hogy magára öltse egy másik ember személyiségét, a bosszú angyalává változik.

A Kolibri kód a különleges egység volt katonája, Joey Jones (Jason Statham) története. Katonai bíróság elé állítják, majd hajléktalanként az utcán találja magát. Egy éjjel betör a Covent Garden egyik lakásába, és rájön, hogy a luxus Penthouse üresen fog állni három hónapig. Talál hitelkártyát, kocsi kulcsot és egy jól feltöltött bankszámlát, ami csak arra vár, hogy ő megdézsmálja ? ő azonban arra használja fel ezt a helyzetet, hogy egyenesbe jöjjön és munkát szerezzen.

Leáll az ivással és a drogokkal, és beáll mosogatónak egy kínai étterembe. Hamarosan előléptetik ajtónállóvá és nem hivatalos kidobóvá. Olyan hatékonysággal dolgozik, hogy felkelti egy kínai gengszterfőnök figyelmét, aki felbérli sofőrnek és végrehajtónak ? láttuk délelőtt az Eurocenter Sony moziban a Kolibri kód (Hummingbird) című színes, magyarul beszélő, 100 perces amerikai thrillerben.

Rendező és forgatókönyvíró: Steven Knight. Zeneszerző: Dario Marianelli. Operatőr: Chris Menges. Vágó: Valerio Bonelli. Producer: Guy Heeley, Paul Webster. Szereplők: Jason Statham (Joey Jones), Senem Temiz, Vicky McClure (Dawn), Benedict Wong (Mr. Choy), Siobhan Hewlett (Tracey), Ian Pirie (Pimp), Christian Brassington (Forrester). Szinkronhangok: Epres Attila, Major Melinda, Barabás Kiss Zoltán, Lippai László, Bogdányi Titanilla. Bemutató május 9-én a Big Bang Media forgalmazásában.

Szóljon hozzá!