ZETApress

hírportál

Dél-afrikai Pokoli futam

Pokoli futásEgy szabadlábra helyezett férfi (Paul Walker) Dél-Afrikába utazik, hogy helyre hozza életét és visszaszerezze szerelmét. Nem is sejti, hogy a kölcsönzőben felvett kocsi a korrupt rendőrfőnök első számú célpontjává teszi őt. A helyzetet bonyolítja a csomagtartóban megkötözött nő, akinek szerepe nem világos a kezdetben.

Pechjére egy olyan autót választ ki a kölcsönzőből, amely egy bérgyilkos számára volt előkészítve, akinek egy olyan nőt kellet volna eltüntetnie, aki éppen tanúvallomást készült tenni egy igen magas körökbe nyúló korrupciós ügy kapcsán. Hamarosan az egész rendőrség a nyomában ered, azzal a paranccsal, hogy minden rendelkezésre álló eszközt vessenek be, hogy megállítsák őt, és a csomagtartóban talált potyautasát. Az egész város a nyomában, de a legfőbb csatát önmagával kell megvívnia ? láttuk délelőtt a Pokoli futam (Vehicle 19) című színes, magyarul beszélő, 82 perces amerikai filmben, a Puskin moziban.

Rendező és forgatókönyvíró: Mukunda Michael Dewil, zeneszerző: Daniel Matthee, James Matthes, operatőr: Miles Goodall, producer: Ryan Haidarian, Peter Safran. Szereplők: Paul Walker (Michael Woods), Naima McLean (Rachel Shabangu), Gys De Villiers (Smith), Leyla Haidarian (Angelica Moore), Tshepo Maseko (hadnagy), Andrian Mazive (Benji), Welile Nzuza (Mohawk). Szinkronhangok: Bozsó Péter, Nemes Takách Kata, Barbinek Péter, Sípos Eszter. Bemutató április 18-án a Big Bang Media forgalmazásában.

Szóljon hozzá!