ZETApress

hírportál

Képszakadás a Puskinban

A Képszakadás a Másnaposok íróinak új vígjátéka egy nagy döntés előtt álló 21 éves srácról. A főiskolás Jeff Chang mindig azt tette, ami a kötelessége volt, amit elvártak tőle ? láttuk délelőtt a Puskin moziban a 93 perces szinkronizált amerikai film sajtóvetítésén.

Ám amikor megjelenik a két legjobb barátja, hogy elvigyék megünnepelni a 21. születésnapját, Jeff úgy dönt, hogy ezen az éjszakán megtesz mindent, amit eddig nem tehetett, még akkor is, ha másnap reggel felvételije lesz az orvosi egyetemre. Egy fergeteges vígjáték három barátról, egy éjszakáról, hibákról, megaláztatásról? na és egy elég rosszul sikerült beavatási szertartásról.

Rendező: Jon Lucas, Scott Moore. Gyártó: Mandeville Films, Relativity Media, SkyLand Entertainment, Virgin Produced.. Szereplők: Miles Teller, Skylar Astin, Justin Chon, Francois Chau, Sarah Wright. Magyar szöveg: Blahut Viktor, Petőcz István. Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin. Hangmérnök: Kránitz Lajos. Magyar hangok: Gacsal Ádám, Kovács Lehel, Szalay Csongor, Tarján Péter, Bogdányi Titanilla. Bemutató március 14-én a Big Bang Media forgalmazásában.

Szóljon hozzá!