ZETApress

hírportál

Csapda a Puskinban

Az üzletember John Matthewst letaglózza a hír, hogy 18 éves fiára minimum tíz éves, kötelezően letöltendő börtönbüntetést róttak ki. A kamaszsrácot egy olyan csomaggal a kezében kapták el, amit egy barátjától vett át, és amiben tudtán kívül kábítószer volt ? láttuk a Csapda (Snitch) című 112 perces szinkronizált amerikai thrillerben a Puskin moziban.

Amikor Jason elutasítja az ambiciózus államügyész, Joanne Keeghan ajánlatát, hogy büntetése enyhítéséért cserébe mártson be valakit, John megkéri Keeghant, hogy inkább hadd épüljön be ő egy drogkartellbe. Az elkeseredett apa beszivárog a könyörtelen Malik bandájába, de miközben megpróbálja megmenteni kamasz fiát, bajba sodor egy másik ártatlan embert. Amikor váratlanul leleplezi a mexikói drogkereskedelem egyik nagykutyáját, a már amúgy is veszélyes játszma tétje még nagyobb lesz.

Rendező: Ric Roman Waugh. Gyártó: Summit Entertainment, Exclusive Media Group, Participant Media. Főszereplők: Dwayne Johnson, Susan Sarandon, Jon Berntha. Magyar hangok: Kamarás Iván, Csankó Zoltán, László Zsolt, Pál András, Kovács Nóra. Bemutató március 7-én a Big Bang Média forgalmazásában csak 16 éven felülieknek. Idézetek a filmből: Folyton úton voltam, mindig csak kamionoztam. Állandóan dolgoztam. Annyira igyekeztem…, hogy ne valljak kudarcot apaként, hogy pontosan ez történt? ? Nincsen árum, sem elosztóim, de ismerem az üzletet. Ha valakinek szállítani kell valamit, azt kockázat nélkül megoldom? Kockázat mindig van. Ami van, azt minimalizálnám?

Szóljon hozzá!