ZETApress

hírportál

Cycle 3D az Alle moziban

Fekete köd lepi el a világot. Egy kozmonauta ébred a háztetőn. A köd érkezésével együtt a téridő szerkezete szétesik, a világ újra és újraindul, mi pedig az űrhajóst követjük, amint megpróbál kiutat találni a szakadozó multiverzumból, mielőtt a köd felfalna mindent ? láttuk tegnap a Cinema City Alleé-ban a Cycle 3D című 78 perces filmben.

Eközben egy titokzatos, gonosz öregember mindent megtesz azért, hogy soha ne sikerüljön megtalálni a kiutat jelentő ugráspontot. Írta, rendezte, gyártotta: Sóstai Zoltán. Magyar hangok sztereóban: Szabó Győző, Keresztes Tamás. Mozgásművészek: Györgyfalvay Márk, Juhász Ádám, Gajdos Levente. Animáció: Bódis Roland, Gindele István, Györgyfalvay Márk, Juhász Ádám, Keresztes Dániel, Kiss Krisztina, Sóstai Zoltán, Tóth György. Animációs rendező: Tóth György.

Mintha Stanley Kubrick alkotta volna a Tron című filmet. Készülj, mert ez a művészileg is rendkívül igényes sci-fi alkotás robbanást idéz majd elő a gondolataidban! ? olvasható az egyik kritikában. ? A Tron és az Enter the Void találkozása, ez a film egy dinamikus történetmesélési ritmusban zajló egész pályás vizuális letámadás ? írta a SciFi London. ? Ez a rejtélyekben gazdag történet őrületes sebességgel ragadja magával a 2001 Űrodüsszeiában is felmerült kérdéseket, hogy aztán egy részecskegyorsítóba helyezze őket ? olvasható az interneten.

Szóljon hozzá!