ZETApress

hírportál

Most jó az Urániában

Tessa (Dakota Fanning ? Alkonyat ? Hajnalhasadás I-II, Világok harca) leukémiás. Vele tényleg meg fog történni az, amitől szinte mindenki retteg: rövidesen meg fog halni. Csakhogy Tessa 16 éves, és mindössze néhány hónapja marad arra, amire az egészségeseknek egy egész élet adatik.

A halálos betegség nyomasztó tudata, a végeláthatatlan orvosi vizsgálatok borzasztó hangulata és a gyógyszerek okozta rosszullétek ellen a lány egy tervet fundál ki: készít egy amolyan Tíz dolog, amit megteszek, mielőtt meghalok-listát. Az első helyen szüzességének elvesztése áll. Mivel Tessát minden szabály alól felmenti betegsége, fenntartások nélkül kezdi el a pontok megvalósítását, megélését. Eközben érzései és kapcsolatai a családjával és a barátaival hihetetlenül elmélyülnek. Tessa rájön: nem könnyű megszerezni azt amire vágyunk, s hogy néha a legváratlanabb dolgok válhatnak a legfontosabbá…

Az Uránia moziban ma délelőtt látott Most jó (Now is Good) című 103 perces színes, feliratos angol filmdrámát Ol Parker rendezte, szereplői: Dakota Fanning, Jeremy Irvine, Kaya Scodelario, Olivia Williams. Mottó: Élj át minden pillanatot ? szeress minden percben! Korhatár: 12 év, gyártási év: 2012. Magyarországi bemutató: február 7-én az ADS Service Kft. forgalmazásában.

Szóljon hozzá!