ZETApress

hírportál

Lánybúcsú a Lurdy-házban

Egy régi barátnőjük esküvője előtt egyetlen éjszakával három kiéhezett koszorúslány indul el egy kis bulit keresve. Ám sokkal többet találnak, mint amire számítottak ? láttuk tegnap este a Lánybúcsú (Bachelorette) című színes, magyarul beszélő, 87 perces amerikai vígjátékban, az MM Lurdy 10. termében.

Az elragadó Becky ? aki hamarosan férjhez megy a jóképű pasijához, Dale-hez ? újra találkozik a középiskolai klikkjük maradék tagjaival, hogy egy utolsó nagyot bulizzanak a Nagy Almába szervezett lánybúcsúján. Regan egy stréber über-koszorúslány, aki titokban megsértve érzi magát, hogy nem ő az első, aki megházasodik a csapatból. A szukafarkasfalka másik tagja Gena, egy pengeélesen ironizáló csaj, aki a lelke mélyén rettentő romantikus. És ott van még Katie, az IQ-light szépség, aki imádja vadul élni az életét.

Ám amikor Becky ragaszkodik hozzá, hogy a lánybúcsút szolidan tartsák meg, a csajok megszerveznek egy késői ünnepséget csak maguknak. A dolgok irgalmatlanul hamar cefetül vaddá válnak, a csajtrió egy szakadt esküvői ruhát vonszol végig Manhattanen, betámadnak egy mosodát, bepróbálkoznak egy bezárt szabóüzletnél, és elbaltázzák Dale legénybúcsúját. Az óra ketyeg, ám a koszorúslányok éppen csak belekezdtek abba a hétvégébe, amely ? mint az a végére majd kiderül ? megváltoztatja az életüket és soha nem fogják elfelejteni.

Rendező: Leslye Headland. Forgatókönyvíró: Leslye Headland. Zeneszerző: Michael Wandmacher. Operatőr: Doug Emmett. Producer: Brice Dal Farra, Claude Dal Farra, Jessica Elbaum, Will Ferrell, Adam McKay, Lauren Munsch. Vágó: Jeffrey Wolf. Szereplők: Kirsten Dunst (Regan), Isla Fisher (Katie), Lizzy Caplan (Gena), Rebel Wilson (Becky), James Marsden (Trevor), Adam Scott (Clyde), Hayes MacArthur (Dale). Szinkronhangok: Vadász Bea, Hevér Gábor, Pikali Gerda, Menszátor Magdolna. Bemutató december 27-én a PARLUX Entertainment forgalmazásában.

Szóljon hozzá!