ZETApress

hírportál

Végzetes hazugságok

Robert Miller (Richard Gere) New York-i befektető-mágnás 60. születésnapját ünnepli. Első látásra ő a mintaképe az üzletben és családi életben egyaránt sikeres amerikai embernek ? láttuk délelőtt a Végzetes hazugságok (Arbitrage) című 107 perces amerikai thrillerben, a Puskin moziban.

A színfalak mögött azonban Miller kétségbeesetten próbálja eladni birodalmát egy nagy banknak, mielőtt bárki rájönne, hogy csalással szerezte vagyonát. Egy végzetes hiba kényszerhelyzetbe hozza és miután egy nyomozó gyanakvását is felkelti, Miller versenyfutásba kezd az idővel és olyan döntés elé kerül, ami még saját, kétes erkölcsének határát is súrolja?

Rendező: Nicholas Jarecki. Főszereplők: Richard Gere, Susan Sarandon, Brit Marling. Gyártó: Green Room Films, Treehouse Pictures,Parlay Films. Magyar hangok: Csernák János, Kovács Nóra, Epres Attila, Sallai Nóra, Barbinek Péter. Hang: 5.1 magyar szinkron. Bemutató december 27-én a Big Bang Media forgalmazásában, csak 12 éven felülieknek.

Magyar szlogen: A hatalom a legjobb alibi! ? Idézetek a filmből: A válság olyasmi, ami folyton megismétlődik, újra és újra. A verseny… mindig ugyanannyi pénzért folyik a piacon, ugyanannyiért… ? Tudom, nem vagyok érzelgős típus, de szeretném, ha tudnátok, hogy 60 évembe telt, amíg igazán megértettem… hogy nem számít más, csak a család!

Szóljon hozzá!