ZETApress

hírportál

Eszelős temetős

A kis texasi városkában Börni, a segéd-temetőigazgató volt a város egyik legkedveltebb lakója. Tanított a vasárnapi iskolában, énekelt a templomi kórusban, és mindig segítő kezet nyújtott, ha szükség volt rá ? láttuk délben, a Puskin moziban.

Mindenki imádta és nagy becsben tartotta Börnit, így nem keltett különösebb meglepetést, amikor összebarátkozott Marjorie-vel, a dúsgazdag özveggyel, aki viszont a rosszindulatáról volt ismert. Börni gyakran utazgatott Marjorie-nel és még a banki ügyeit is elkezdte intézni. Marjorie hamarosan teljesen a férfi és annak nagylelkűsége függőjévé vált, és Börni igyekezett megfelelni a nő egyre növekvő igényeinek.

Börni folytatta a nő ügyeinek intézését, és volt úgy, hogy a lakosok hónapokig sem látták Marjorie-t. A városka lakói szinte sokkot kaptak, amikor kiderült, hogy az özvegy már halott egy ideje és a hatóságok Börnit vádolják a megölésével. Jack Black játssza a főszerepet ebben a 104 perces fekete komédiában: egy temetkezési vállalkozót alakít, aki kinyír egy gazdag özvegyet és vígan költi a pénzét.

A Börni, az eszelős temetős című amerikai komédia főszereplői: Jack BLACK (Rocksuli, King Kong, Trópusi vihar), Matthew McCONAUGHEY (Magic Mike, Gyilkos Joe, Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?), Shirley MACLAINE (Legénylakás, A gyerekek órája, Becéző szavak). Írta és rendezte: Richard LINKLATER (Lássuk a Medvét! Mielőtt felkel a Nap, Kamera által homályosan). Gyártó: Castle Rock Entertainment, Mandalay Vision. Az 5.1 magyar szinkron hangjai: Kálloy-Molnár Péter, Nagy Ervin, Halász Aranka, Szokolay Ottó, Korbuly Péter. Magyarországi premier: december 13-án a PARLUX Entertainment forgalmazásában csak 12 éven felülieknek.

Szóljon hozzá!