ZETApress

hírportál

Pszichopaták a Puskinban

Marty (Colin Farrell) A hét pszichopata című forgatókönyve befejezésével küszködik. Billy (Sam Rockwell) a legjobb barátja, munkanélküli színész és részidős kutyatolvaj, aki mindenáron segíteni akar a cimborájának. Hans (Christopher Walken) Billy vallásos bűntársa, akinek erőszakos múlt van a háta mögött.

Charlie (Woody Harrelson) a pszichopata gengszter, akinek hőn szeretett kutyáját Billy és Hans ellopja. Charlie kiszámíthatatlan, hihetetlenül erőszakos, és egy pillanatig sem habozik megölni bárkit, akinek köze lehet a rabláshoz. Marty most aztán megkapja mindazt a figyelmet és ihletet, amire szüksége van, de kérdés, hogy vajon életben marad-e addig, amíg befejezheti élete fő művét.

A hét pszichopata és a Si-cu (Seven Psychopaths) című 109 perces színes, magyarul beszélő, amerikai?angol vígjátékot délelőtt láttuk a Puskin moziban. Bemutatója december 6-án lesz a Big Bang Media forgalmazásában. Ugyancsak ők forgalmazzák a szintén jövő csütörtöktől látható 110 perces Sinister című szinkronizált amerikai filmet is, melyet a pszichopaták után láthattunk.

A Sinister a Parajelenségek-széria producerének és az Ördögűzés Emily Rose üdvéért író-rendezőjének friss produkciója. A filmben Ethan Hawke egy írót alakít, aki valódi bűnesetek alapján veti papírra a regényeit, és egy nap nyugtalanító tartalmú filmekkel teli dobozra bukkan. Ezzel olyan természetfeletti események sora veszi kezdetét, amelyek rémálommá változtatják a szerző és családja életét.

Szóljon hozzá!