ZETApress

hírportál

Médium a Mammutban

A paranormális jelenségeknek beállított szemfényvesztések után nyomozó Dr. Margaret Matheson és a fiatal asszisztensét jelentő Tom Buckley azzal a szándékkal kutatják a különféle természetfeletti eseményeket, hogy lerántsák a leplet a háttérben álló csalásról ? láttuk tegnap A gyilkos médium című 113 perces magyarul beszélő spanyol?amerikai thrillerben.

Simon Silver, a legendás vak médium harminc évig tartó, rejtélyes távolléte után újra a figyelem középpontjába kerül, és alapos fejtörésre készteti az ortodox tudomány híveit, valamint a hivatásos szkeptikusokat egyaránt. Tom egyre megszállottabban érdeklődik Silver iránt, akinek mágneses ereje az újabb és újabb megmagyarázhatatlan események szaporodásával fokozódik. Miközben az asszisztens közelebb kerül a médiumhoz, a feszültség egyre csak nő, és az idő előrehaladtával Tom világnézete gyökeres változáson megy keresztül.

Főszereplők: Robert de Niro (Nagymenők, Taxisofőr, Casino), Sigourney Weaver (A bolygó neve: Halál, Avatar), Cillian Murphy (A sötét lovag, Eredet), Elizabeth Oisen (Martha Marcy May Marlene). Rendező: Rodrigo Cortés (Élve eltemetve). Gyártó: Nostromo Pictures. Magyar hang: 5.1 szinkron, magyar hangok: Reviczky Gábor, Menszátor Magdolna, Rajkai Zoltán, Földes Eszter. Magyarországi mozipremier november 29-én a Big Bang Media forgalmazásában csak 12 éven felülieknek.

Szóljon hozzá!