ZETApress

hírportál

Ma indul a Terápia

Ma este 9-kor kezdődik az HBO saját készítésű filmsorozata, a 40 részes Terápia. A csütörtök délutáni sajtótájékoztatót követő díszbemutatón megismerhettük az első öt részt, melyeket hétfőtől péntekig láthatunk a képernyőn.

A sajtótájékoztató után megnyíltak a kapuk a díszbemutatóra érkező vendégek előtt, akik között a sorozat alkotói és az HBO képviselői mellett megjelentek a magyar kulturális élet kiválóságai, a filmes, televíziós szakma jeles személyiségei és a sajtó prominens egyéniségei is. Feltűntek mellettük az HBO első saját gyártású sorozatának, a tavaly bemutatott Társas játéknak a szereplői is.

A vendégek látványos külsőségek közepette vonultak be a vörös szőnyegen. A sorozat sztárjai elegáns autókkal érkeztek, melyeket a Wallis Motor biztosított, majd az összesereglett fotósok előtt pompáztak a vörös szőnyeg reflektorfényében. A prémium sorozat női sztárjait elismert divattervezők öltöztették a jeles alkalomra: Marozsán Erika és Sztarenki Dóra Anh Thuan, míg Für Anikó és Szamosi Zsófia Kata Szegedi kollekciójában tündökölt a vörös szőnyegen. A ruhák, a reflektorok, a vakuk villogása, a várakozással teli izgatott hangulat valódi hollywoodi hangulatot árasztott, felejthetetlen élményt garantálva a díszbemutató minden vendégének.

A teremben Lévai Balázs, a különleges este házigazdája köszöntötte a vendégeket, majd Benda Gergely, a magyar HBO country managere azt emelte ki, hogy a csatorna az egyedi tartalmú, saját gyártású produkcióival szeretne hozzájárulni az igényes szórakoztatáshoz. Beszéde után Hutlassa Tamás, a Terápiát gyártó Cafe Film producere méltatta a sorozatot és a magyar HBO csatornát, majd Enyedi Ildikó, a sorozat egyik rendezője kapott szót. ? Nemcsak nagyon sokat kellett dolgozni: azt kérték tőlünk, azt adhattuk bele ebbe a munkába mindannyian, ami a legjobb bennünk, amire a tehetségünkből talán a legbüszkébbek vagyunk. Néhányan ? köztük én is ?, először élhettük át, hogy ez a fajta teljes involváltság átélhető a saját ego középpontba helyezése nélkül is. Nagy iskola volt. Örülök, hogy végigcsináltam ? emlékezett vissza a Terápia készítésére.

Utána a 40 részes sorozatból az első hét epizódjainak történéseit ismerhettük meg: a tartalmilag is összekapcsolódó hétfői, csütörtöki és pénteki epizódokat teljes hosszában, míg a keddi és a szerdai részekből egy rövidebb ízelítőt mutatott be a csatorna. A Terápia epizódjait ? maximális elégedettsége jeléül ? vastapssal köszönte meg a közönség, akik a sorozat közreműködőit is méltán jutalmazták elismerésükkel. A meghajlás és a taps után, Mácsai Pál, a Terápia főszereplője köszönte meg az HBO csatornának a nagyszerű színészi lehetőséget. A díszbemutatót állófogadás zárta, a vacsora alatt a Váczi Eszter Quartet zenélt.

A magyar HBO a ma reggel 6-tól holnap reggel 6-ig tartó kódolatlan napján bárki által hozzáférhetően mutatja be új saját gyártású drámasorozatának, a Terápiának első epizódját. A 40 részes szériát nyolc héten keresztül, december 15-én, szombatig minden hétköznap 21 órától élvezhetik a nézők a magyar csatornán. Az HBO GO szolgáltatásán keresztül mától a Terápia első öt epizódja idekattintva elérhető lesz mindenki számára elérhető lesz egészen ez év végéig.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Sikerült a Terápia | ZETApress

Szóljon hozzá!