ZETApress

hírportál

Temetés a Kinóban

A városiak hosszú évek óta rettegnek Felix Bush-tól (Robet Duvall), pedig a férfi magányosan él erdei házában ? láttuk délben A temetésem szervezem (Get Low) című 100 perces amerikai?lengyel?német filmdrámában.

Mégis, az emberek úgy tartják, elmondhatatlan bűnök terhelik a férfit, hidegvérrel gyilkol, sőt, még az ördöggel is szövetkezett. Felixet úgy kerüli mindenki, mintha pestises lenne, ő egy nap mégis lemegy a városba, hogy a temetkezési vállalkozóval (Bill Murray) rendezze saját temetésének ügyét. Persze nem szokásos szertartásban gondolkodik: részt kíván venni az eseményen, méghozzá élesben ? vagyis minden gyászoló köteles elmesélni egy róla szóló, legendás történetet.

A vállalkozó segédje (Lucas Black) közel kerül a különc öregúrhoz. A részletek szép lassan összeállnak a titokzatos remete történetében, aki megrendezte a saját temetését, miközben még életben volt. Feltárul egy sötét titok és egy hatalmas szerelem részletei? Rendező: Aaron Schneider. Forgatókönyvíró: C. Gaby Mitchell, Chris Provenzano, Scott Seeke. Szereplők: Robert Duvall, Sissy Spacek, Bill Murray, Lucas Black. Filmstúdió: K5 International, Zanuck Independent, David Gundlach Productions. Bemutató: október 18-a.

Szóljon hozzá!