ZETApress

hírportál

Sammy nagy kalandja 2

Sammy és Ray kérgesteknősök és örök barátok, akik gondtalanul lubickolnak egy korallzátony környékén, és felkészítik az ifjakat, például Rickyt és Ellát, hogy ők is boldogulhassanak a tengerben ? láttuk délelőtt az MM Lurdy moziban, a Sammy nagy kalandja 2 című 95 perces mesefilmben.

Egy nap azonban felbukkan egy orvvadász, aki foglyul ejti és elszállítja a teknősöket, hogy aztán betuszkolja őket Dubaj egyik látványos vízi show-jába. A hely kis-főnökeként ismert Nagy D, a csikóhal menekülést tervez, és a két teknőcnek is szerepet akar osztani. Azonban amikor Sammy és Ray megismerkedik Jimbóval, a gülüszemű pacahallal, Luluval, a felvágott nyelvű homárral, meg egy jókora pingvincsaláddal, elkezdenek dolgozni a saját menekülési tervükön. Ekkor érkezik meg a kis Ricky és Ella, hogy megmentsék őket. Izgalmas kalandok és szoros menekülések után hőseink délnek veszik az irányt, hogy megkeressék Shellyt, Sammy első és egyetlen szerelmét?

Az idén készült belga rajzfilm eredeti hangjai: Melanie Griffith (Dolgozó lány, Tűzforró Alabama), Pat Carroll és Carlos McCullers II. Magyar szlogenje: Csobbanj velünk 3D-ben! Rendező: Ben Stassen, író: Domonic Paris, gyártó: nWave Pictures. Hang: 5.1 szinkron, magyar hangok: Csankó Zoltán, Forgács Gábor, Józsa Imre, Kerekes József és Kolovratnik Krisztián. Bemutató: szeptember 27-én a Big Bang Média forgalmazásában.

Szóljon hozzá!