ZETApress

hírportál

Üss, vagy fuss a Puskinban

Charlie Bronson (Dax Shepard), a korábbi bankrabló most egy kaliforniai városkában él, és egy nap úgy dönt, kilép a tanúvédelmi programból, hogy segítse barátnőjét, Annie-t (Kristen Bell) Los Angeles-i álommunkájának megszerzésében ? láttuk délben a Puskin moziban.

Annie minden lében kanál ex-pasija (Michael Rosenbaum) azonban a páros nyomába küldi Charlie korábbi társait (akiket Bradley Cooper vezet), és a Charlie védelméért felelős kétbalkezes rendőr is csatlakozik a hajszához. A ráérősnek induló utazásból így hamar eszeveszett és komikus üldözés lesz. A 16 éven felülieknek ajánlott 100 perces, feliratos, Üss, vagy fuss című amerikai film magyarországi premierje szeptember 20-án lesz a Big Bang Média forgalmazásában.

Idézetek a filmből

? Olyan a hangja, mintha mindjárt szétesne. ? Nem. Ez a 700 lóerő. Te lány vagy. A pasik imádják ezt a hangot. ? Én egy 700 lóerős macsócsaliban ülök? ? Igen.

? Pofánbaszásra hajtasz, Öcsi? ? Nem! ? Mert jó helyen kopogtatsz. Egy csecsemőt tartó niggert is kiütök!

? Kiszabadultál! ? 8 hónapig ültem! ? 8 hónap? Megvesztél? Én 4 évig voltam Szibériában! ? Hogy te milyen pofátlan vagy! ? Fogalmad sincs, miről beszélsz. ? Tán nem tetszett az edző-terem? Nem olvashattál eleget? ? Seggbe kúrtak. Seggbe kúrtak miattad. Bizony. ? Ez szörnyű. Azt hittem, ez csak fegyház-módi, de hogy a börtönben is megesik! ? Azt hiszem, ez nem fegyház specifikus. ? Sosem voltál homofób alkat. Úgy tűnik, túljutottál a dolgon.

Szóljon hozzá!