ZETApress

hírportál

LED és BuSho

Stúdiólámpa ősbemutató lesz a filmfesztiválon. Szerencsés egybeesés a 8. BuSho időpontja és a Pharos Lighting legújabb stúdiólámpáinak világpremiere, hiszen mindkét esemény ambiciózus és a konvenciókat elvetve keresi a jövő útjait ? tudtuk meg Gábeli Tamástól.

Fotósok, operatőrök és világosítók titkos vágyai válnak valóra a bemutatkozó két termékcsaládban, melyek megoldásaikban és funkcióikban is újszerűek a stúdióvilágítás területén. A paraméterezhető spektrális eloszlás a kreatív lehetőségeken felül rengeteg, eredetileg utómunkát igénylő feladattól kíméli meg a felhasználót. Világpremiere a BuSho Fesztivál keretein belül szeptember 7-én, pénteken 13 órakor lesz a Vörösmarty mozi Kistermében.

A bőrtónus korrekció, a színkiemelés, vagy éppen a 4,3 milliárd árnyalatú digitális szűrőzés mind elvégezhető még mielőtt rögzítésre kerül a kép. Aki pedig az egyszerű használatot kedveli, előre beállított értékek közül válogathat egyetlen gombnyomással. A legújabb LED technológiára épülő rendszer egyszerre biztosít könnyű felépítést, energiatakarékos és csendes üzemelést, valamint dinamikusan módosítható és stabil fénytechnikai paramétereket.

A Pharos CCT család változtatható és pontos színhőmérséklet beállítást tesz lehetővé. A Pharos Spectra az igazán kreatív felhasználókat a színtérben való mozgás teljes szabadságával. Tulajdonságok: energiatakarékos LED technológia, processzorvezérelt működés, DMX kompatibilitás, intelligens átváltás stand-alone és központi vezérlés között. 2500K ? 6500K színhőmérsékleti átfedés, teljes CIE színtér 4,3 milliárd árnyalattal, 20 előre definiálható programhely, felprogramozható dinamikus hatások. Digitális on-the-go szűrőzés, bőrtónus kiemelés és kompatibilitás a felhasználó végtelen kreativitásával.

Szóljon hozzá!