ZETApress

hírportál

LOL a Mammutban

A Facebook, iTunes és YouTube által összekapcsolt világban Lola (Miley Cyrus) és barátai teljesen otthon érzik magukat, szerelmi életük és barátai kapcsolataik is javarészt itt, ettől a szülők által teljesen elzárt világban zajlik ? láttuk délelőtt a LOL (Laughing Out Loud) című filmvígjátékban, a Cinema City Mammutban.

Lola édesanyja, Anne (Demi Moore) azonban egy nap véletlenül beleolvas lánya naplójába, és megdöbbenve veszi észre, mennyire nem tud róla semmit. Anne kétségbeesett harcot kezd, hogy visszaszerezze a lányát? Lola, más néven Lol csinos, életrevaló 14 éves lány, aki az édesanyjával él, miután a szülei ? Anne és Alain ? elváltak.

Lola az első lépéseit teszi a romantika és a tiniszerelem világában. Arthur nevű osztálytársával randizik, ám később mégis szakít a sráccal, azt mondja neki, hogy kapcsolata van egy másik lánnyal. A helyzet feszültebbé válik, miután kiderül, hogy Lol a zárkózott Maëlt nézte ki magának. Mindeközben a saját előnyére rendszeresen kijátssza a szüleit egymás ellen. Nem tudja, hogy Anne és Alain stikában újra randiznak egymással.

Szereplők: Miley Cyrus, Adam G. Sevani, Ashley Greene, Demi Moore, Thomas Jane, Jean-Luc Bilodeau, Marlo Thomas, Lina Esco, Austin Nichols, Douglas Booth, Alexa Nikolas, Ashley Hinshaw, Michelle Burke, Fisher Stevens, Gina Gershon, Nora Dunn, Jay Hernandez, Tanz Watson, Ron Causey. A Lionsgate és Mandate Pictures közös produkciójában készült 97 perces amerikai filmet Lisa Azuelos rendezte. Bemutató július 19-én a Budapest Film forgalmazásában.

Szóljon hozzá!