ZETApress

hírportál

Kaszás a Komédiumban

Kaszás Attilára emlékeznek pályatársai. Folytatódik a Komédium Színház Filmklubjának programsorozata. Március 23-án, hétfőn 18 órától, fájdalmasan korai halálának második évfordulóján Kaszás Attila emlékének adóznak Sólyom András: Érzékek iskolája című filmjének vetítésével.

Az Esterházy Péter könyve alapján készült, 1996-ban bemutatott alkotás egy árva cigánylány és egy nős férfi kapcsolatát mutatja be, a felejthetetlen színművész főszereplésével. A vetítést követően Kun Zsuzsa moderálásával beszélgetésre is sor kerül, melynek résztvevői a rendező Sólyom András, valamint a filmben szereplő Németh Kristóf és Nyertes Zsuzsa.

Arctalan árnyak a FilmesHázban

Délelőtt láthattuk a Ráday utcai FilmesHázban Radó György rendező és Bubnyák István producer Arctalan árnyak című filmjét. A mű Závada Pál ötletéből, cikkéből, majd forgatókönyvéből született Sibalin György operatőr és Csepregi János vágó közreműködésével. Múltkeresés, melyben a szerzőnek egy idős, de nagyon fiatalos hölgy ? Kovácsné Győri Ida ? és egy nála fiatalabb úr ? Benedek István Gábor, alias BIG ? segít.

Szóljon hozzá!