ZETApress

hírportál

Tegnap éjjel a Toldiban

A Tegnap éjjel című 93 perces, színes, magyarul beszélő, amerikai-francia romantikus dráma a bizalomról, a vágyról, a megcsalásról, a modern szerelemről és házasságról szól. Míg a vágy el nem választ! ? láttuk délelőtt a Toldi moziban az érzelmileg erőteljes romantikus filmben.

A film a hűség ?szürkezónáiról? is szól: az egy óvatlan pillanatban meghozott döntéseknek lehetnek visszavonhatatlan következményei. Az alkotás főszereplője egy fiatal, elbűvölő és jómódú New York-i pár, akik ugyanazon éjjel esnek kísértésbe. Tökéletesnek tűnő kapcsolatuk meghatározó próba előtt áll, és olyan döntéseket kell meghozniuk, melyekre egyikük sem számított, amikor csupán egy éjjelre különválnak.

Michael, a férj üzleti útra indul vonzó kolléganőjével, Laurával, miközben Joanna, a felesége összefut egy régi szerelmével. A csábítás ereje mindkettejüknél hatalmas: egyetlen, fülledt erotikával eltöltött éjszaka, amire sohasem jöhet rá a másik fél. Egyetlen kérdésen múlik minden: mégpedig hogy sikerül-e elszámolniuk a saját lelkiismeretükkel?

Rendező: Massy Tadjedin, forgatókönyvíró: Massy Tadjedin, zeneszerző: Clint Mansell, operatőr: Peter Deming, producer: Christophe Riandee, Massy Tadjedin és Nick Wechsler, vágó: Susan E. Morse. Szereplők: Sam Worthington (Michael Reed), Keira Knightley (Joanna Reed), Eva Mendes (Laura), Guillaume Canet (Alex Mann), Anson Mount (Andy), Griffin Dunne (Truman), Stephanie Romanov (Sandra), Scott Adsit (Stuart). Bemutató május 24-én a 12 éven felüli nézőknek, a PARLUX Entertainment forgalmazásában.

Szóljon hozzá!