ZETApress

hírportál

Záróra a Titanicon

Keleti nyugalommal zárjuk az idei Titanicot ? tudtuk meg a szervezőktől. A 19. Titanic Nemzetközi Filmfesztivált John Madden: Keleti nyugalom ? Marigold Hotel (The Best Exotic Marigold Hotel) című filmjének magyarországi premierje zárja szombaton este az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

A csodás helyszíneken játszódó, különleges humorú és utolérhetetlenül kedves vígjátékában egy csapat angol nyugdíjas vág neki Indiának. Nem vágynak kalandra és nem akarnak új életet kezdeni, csupán egy különösen tarka brosúra csalogatásának engedve döntenek úgy, hogy idős éveiket egy nemrég felújított, indiai szállodában töltik.

Ám amikor megérkeznek az áhított és meggyőzően olcsó új lakóhelyükre, egészen mást találnak, mint amit a hirdetés ígért. Van köztük, aki idegenkedik a sok szokatlan színtől, illattól, stílustól, embertől és állattól, van, aki lelkesen kíváncsiskodik ? de lassanként mind megértik, hogy valami különleges ajándék vár rájuk az országban, ahol semmi sem úgy működik, ahogy várnánk.

A film igazi sztár-színészgárdával, a brit film krémjével büszkélkedik: Bill Nighy (Igazából szerelem), Maggie Smith (Tea Mussolinivel), Judi Dench (Quantum csendje), Tom Wilkinson (Michael Clayton) játsszák a főszerepeket, a rendező pedig Az adósságot, a Hajszát és a Szerelmes Shakespeare-t jegyző John Madden. A Keleti nyugalmat Magyarországon május 3-án mutatja be az InterCom.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Svéd és belga siker a Titanicon | ZETApress

Szóljon hozzá!