ZETApress

hírportál

Torrente43D a Lurdy Házban

Bolondok napján került a mozikba a Torrente-sorozat legújabb, 4. része. Ráadásul Santiago Segura kultikus, politikailag abszolút inkorrekt karakterének kalandjait 3D-ben, magyar szinkronnal ? Csuja Imre magyar hangján ? nézhettük délelőtt a Könyves Kálmán körúti MM Lurdy moziban.

Torrente elvállal egy ügyet, amely balul sül el, ezért börtönbe kerül. Természetesen odabent csak egy cél hajtja, hogy tisztázhassa a nevét, kiderítse, ki juttatta börtönbe, és megtorolja azt. Ehhez azonban meg kell szöknie a börtönből, amihez kedvenc filmje, a Menekülés a győzelembe történetét hívja segítségül: focimeccset szervez rabok és börtönőrök között. Majd elindul a Torrente-féle bosszúhadjárat: szem, testnedv nem marad szárazon. A Torrente4 több mint egymillió jegyet adott el a nyitó hétvégéjén: ezzel a valaha volt legnagyobb hazai sikert aratta a spanyol filmek közül ? írta a Variety. Jobb, mint az előző két rész ? tudatta az index.hu.

A tavaly készült 93 perces spanyol vígjáték magyar szlogenje: Testnedv nem marad szárazon! A rendező és főszereplő: Santiago Segura (Torrente 1-2-3, Pokolfajzat 1-2, Asterix az Olimpián). Szereplők: Cesc Fabregas, Sergio Ramos, Gonzalo Higuaín, Álvaro Arbeloa, Raúl Albiol, Sergio Agüero. Gyártó: Canal+ Espana, Warner Bros. Szinkronhangok: Csuja Imre, Stohl András, Czet Roland, Harsányi Gábor, Barbinek Péter. Korhatár: 16 év. Magyarországon forgalmazza a PARLUX Entertainment.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Torrente Budapesten | ZETApress

Szóljon hozzá!