ZETApress

hírportál

Helyfoglalás a díszbemutatóra

Foglalj területet a Nyóckerben! Ki a jobb? Te, vagy A Lóri, Badár Főtörzs, esetleg Guszti bá? A NYÓCKER 8D játékban kipróbálhatod magad. Hívd ki és nyomd le az őslakosokat, foglald el az egész Nyóckert ? tudod, olaj van alatta! Ha jól játszol és szerencséd van, a film díszbemutatóján is helyet foglalhatsz!

A budapesti dzsungel mélyén, a VIII. kerületben egy csapat gyerek ? cigányok, magyarok, egy kínai és egy arab ? arra szövetkezik, hogy a lehető leggyorsabban rengeteg pénzt állítson elő. A kölykök egy zseniális ötlet segítségével visszarepülnek az időben, és a földtörténet őskorában olajt fakasztanak a leölt mamutok hulláiból. A Nyócker alatt hatalmas olajmező képződik és a gyerekek pillanatok alatt mesés gazdagságra tesznek szert.

Ha te is pályáznál egy kis lóvéra, próbáld ki a NYÓCKER 8D játékot a film FB oldalán, és próbáld ki magad! A szórakoztató és nagy sikerélményt nyújtó játékban kihívhatod a legsötétebb kerületben élő legkeményebb arcokat: Csorba Károlyt, a tökös parasztbűnözőt, Guszti bát, Lakatos Ricsit, Lakatos Marit, A Lórit, a kocsmárost, a rendfenntartó erők részéről Badár Főtörzset, vagy Vizy Béluskát, ha gyengébb ellenfélre vágysz.

Ki a jobb, te vagy néhány fiatalkorú bűnöző, korrupt fakabát, testét áruló csaj? Ha lenyomod az őslakosokat, és elfoglalod a kocsmát, a gyrost, a sex-shopot, az iskolát, a teret, a parkolót és a lakásokat, tiéd az egész Nyócker és így az össze olaj, persze! Ha jól játszol és szerencséd van, te lehetsz a nyócvannyóc nyertes egyike, aki részt vehet a tavaszi szünetben induló film premier előtti díszbemutatóján április 3-án, kedden a Corvin moziban! ? tudtuk meg Tamás Dorkától.

A játék alapját adó film teljesen újravágva, vadonatúj jelenetekkel és meglepetés zenékkel a Lakatos és Csorba Kft. forgalmazásában NYÓCKER 8D címmel április 5-étől 3D-ben látható a hazai moziban. A területfoglaló játék idekattintva játszható.

Szóljon hozzá!