ZETApress

hírportál

Made in Hungaria

A 40. Magyar Filmszemle záróestjén mutatják be Fonyó Gergely: Made in Hungária című filmjét. Mikor mindenki más disszidálna, a hatvanas évek derekán egy kamasz-fiú hazatér a hawai inges, rágós és kóla-mámorban úszó Amerikából, hogy elterjessze a Rock?n?Roll vírusát Budapesten ? láthatjuk a filmben.

A fiatal zenész arról álmodozik, hogy ő lesz a következő Jerry Lee Lewis. Régi barátai azonban nem fogadják vissza, mert a falkavezér immár Röné, a Csókkirály. És ezt még tetézi, hogy szerelme, Vera is új fiúval jár. Mikinek nem marad más választása, mint benevezni a Ki Mit Tud-ra, hogy mindent elsöprő zenéjével visszahódítsa elvesztett szerelmét és barátait?

Fonyó Gergely zenés filmje sok-sok Fenyő Miklós slágerrel ? Csavard fel a szőnyeget! Csaó Marina, Csókkirály, Made in Hungária ?, nagy adag humorral és őszinte érzelmekkel bizonyítja, hogy a zene felszabadít! Szereplők: Szabó Kimmel Tamás, Kiss Tünde, Fenyő Iván, Valentin Titánia, Scherer Péter, Hegedűs D. Géza, Dunai Tamás, Vándor Éva, Kovács Lehel, Orosz Ákos, Szente Vajk, Lábodi Ádám, Egri Péter, Kocsis Judit, Cserna Antal, Puskás Péter. Operatőre Csukás Sándor. A Tasnádi István forgatókönyvéből készült százperces filmmusical február 5-től lesz látható a Budapest Film forgalmazásában.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Díjeső a negyvenediken
  2. ZETApress » Több mint 200 ezeren látták

Szóljon hozzá!