ZETApress

hírportál

Chloe a Művész moziban

Bár David (Liam Neeson), a diákjai körében rendkívüli népszerűségnek örvendő művész-professzor és Catherine Stewart (Julianne Moore), a sikeres nőgyógyász házassága tökéletesnek tűnik, a nő mégis arra gyanakszik, hogy a férje megcsalja őt.

Hogy választ kapjon a lelkét mardosó kérdésekre, a nő felbérli Chloe-t (Amanda Seyfried), a gyönyörű luxus callgirlt, hogy környékezze meg Davidet és tesztelje annak hűségét. Később, ahogy a lány érzéki beszámolóit hallgatja, Catherine-ben rég elfeledettnek hitt vágyak ébredeznek, melyek Chloe figyelmét sem kerülik el.

Azt azonban nem sejti, hogy amikor a kísértésnek engedve megnyílik a lány előtt, valójában miféle veszélynek is teszi ki magát és családját ? láttuk tegnap este a Chloe ? A kísértés iskolája című 96 perces amerikai?francia?kanadai thrillerben, a Művész moziban.

Szereplők: Max Thieriot (Michael Stewart), R. H. Thomson (Frank), Nina Dobrev (Anna), Mishu Vellani (Receptionist), Julie Khaner (Bimsy), Laura DeCarteret (Alicia), Natalie Lisinska (Eliza), Meghan Heffern (Miranda). Gyártó: Sony Pictures Classics. Forgatókönyvíró: Erin Cressida Wilson. Producer: Jeffrey Clifford, Joe Medjuck, Ivan Reitman, Simone Urdl és Jennifer Weiss. Zene: Mychael Danna. Operatőr: Paul Sarossy. Vágó: Susan Shipton. Bemutató április 28-án a CORNERfilm forgalmazásában.

Szóljon hozzá!