ZETApress

hírportál

Városfejlesztés a Comedy Centralon

Új sorozat indul a magyar humorcsatornán. Az Office után újabb hivatali poénokkal jelentkezik a Comedy Central. A magyar humorcsatorna mától ugyanis műsorára tűzi a Városfejlesztési osztályt (Parks and Recreation), amely a tengerentúlon közel hatmillió nézőt ültetett a tévé elé.

Sokakat az Office-ra emlékeztet a Parks and Recreation, a magyar humorcsatornán Városfejlesztési osztály néven műsorra kerülő sorozat. A hasonlóság pedig nem lehet véletlen, hiszen a két sitcom alkotócsapata egy és ugyanaz. A mockumentary (áldokumentum) műfaj gyöngyszeme ma érkezik a csatornára.

Az Amy Poehler főszereplésével készült Városfejlesztési osztály történetének középpontjában egy budapestihez hasonló probléma, egy a városban éktelenkedő gödör hasznosítása áll. A nevetségesnek tűnő cél elérése korántsem egyszerű feladat a Polgármesteri Hivatal Városkép-fejlesztési Osztályának. Hogy mi minden akadályozhatja a könnyűnek tűnő munkafolyamatot, az a magyar humorcsatorna képernyőjén kiderül. Az ügy bonyolultságát jól mutatja, hogy Amerikában idén januárban kezdték sugározni a sorozat harmadik évadát.

A GQ az év sorozatának kiáltotta ki a Városfejlesztési osztályt és a Time, valamint a People magazin is a Top 10-be választotta a Comedy Central legújabb szerzeményét. Érdemes tehát oda figyelni a park projektre, amely akár egy magyar hivatalban is játszódhatna, egy magyar gödörrel. A Városfejlesztési osztály a Comedy Centralon péntekenként 21:10-től látható.

Szóljon hozzá!