ZETApress

hírportál

Louis De Funes a Comedy Centralon!

Szombat esténként nevettet a francia színész. Lütyő őrmester, azaz Louis De Funes a Comedy Centralon szerez kellemes perceket a televíziónézőknek. A magyar humorcsatorna a legsikeresebb magyar vígjátékok után a francia színész filmjeit tűzi műsorára.

Az egykor bárzongoristaként dolgozó Louis De Funes színészi karrierje nehezen indult. Kisebb színházi szerepek után a Csendőr sorozat hozta meg az áttörést és hamar világhírűvé tette a francia komédia azóta legendássá vált alakját. A Comedy Central március 5-től szombatonként a Francia Becsületrenddel kitüntetett színész 19 filmjét tűzi műsorára.

Elsőként a Szárnyát, vagy a combját éttermi kritikusaként láthatja a közönség Louis De Funes-t, akiről még egy rózsafajtát is elneveztek. Charles Duchemin utolsó éttermi kalauzának írásakor fiának adná át a stafétát, ám neki esze ágában sincs étteremről étteremre járni és a nyomdokaiba lépni. Azonban nem ez az egyetlen akadály, amivel a Louis De Funes által megformált kritikus előtt, ugyanis ellensége egy gyorséttermi lánccal forradalmasítani akarja a francia gasztronómiát.

A folytatásban olyan emlékezetes Louis De Funes filmek kerülnek a Comedy Central műsorára, mint a Hidegtál, A fösvény, A nagy vakáció, vagy a Tökéletlen idők. A Louis De Funes filmek a Comedy Centralon március 5-től minden szombaton 20:30-kor.

Szóljon hozzá!