ZETApress

hírportál

Dr. House Valentinra

Dr. House új szerepben a Comedy Centralon! Hugh Lauire Valentin napra. Közkedvelt világsztárral, egy igazi közönség kedvenccel lepi meg Valentin napon a Comedy Central nézőit. A magyar humorcsatorna nem mást, mint Hugh Laurie-t adja ajándékba a szerelmesek ünnepén.

Igaz, hogy Dr. House kicsit más szerepben, ősz haj és sztetoszkóp nélkül látható majd a Comedy Centralon. A magyar humorcsatorna korábban az Egy kis Fry & Laurie harmadik és negyedik évadát már bemutatta, most az eddig nem látott epizódok kerülnek képernyőre. Kiderül, miből lett a cserebogár, azaz Hugh Laurie. A világszerte Dr. House-szal azonosított színész most a Comedy Centralon nevettet. Hugh Laurie még 1980-ban ismerkedett meg Stephen Fry-jal (Oscar Wilde szerelmei, IQ ? a szerelem relatív, Békavári uraság), akivel pályafutása több, mint egy évtizedig összekapcsolódott.

Közös munkásságukból nálunk is közismert és népszerű a Fekete Vipera sorozat, valamint a P.G. Wodehouse történetei alapján készült Majd a komornyik! Együttműködésük csúcsát azonban kétségtelenül saját műsoruk, az Egy kis Fry és Laurie jelentette, amit saját jeleneteik mellett a számos hangszeren kiválóan játszó Hugh Laurie vicces dalai színesítenek. A népszerű színész szabadidejében rendszeresen játszik a Band From the TV zenekarban. Stephen Fry és Hugh Laurie több jelenetet is írt Rowan Atkinson számára a Not the Nine O?Clock News című műsorhoz.

A Cambridge Egyetem társulatával bemutatott Cambridge Footlights Revue-ben, illetve az 1983-84-ben sugárzott Alfresco című műsorban pedig Emma Thompson partnerei voltak. Hugh Laurie több díjban is részesült már a Dr. House-ban nyújtott alakításáért. Az elismerések átvételekor elsőként mindig Stephen Frynak mond köszönetet, aki szintén ismerős lehet a tv sorozatok kedvelőinek. Ő alakítja Dr. Gordon pszichiátert a Dr. Csont című sorozatban. Egy kis Fry & Laurie ? Hugh Laurie-val a Comedy Centralon február 14-től hétfőnként, 22:55-kor!

Szóljon hozzá!