ZETApress

hírportál

Egy bébiszitter naplója

Annie a friss főiskolai diplomájával a kezében csak nehezen tudja eldönteni, hogy anyja álmait valósítsa meg, vagy saját vágyait követve továbbtanuljon. A sors egy váratlan megoldást kínál a döntés elhalasztására: a lány megismerkedik egy, a New York-i felső tízezerhez tartozó családdal. A következő pillanatban már egy ötéves, kisfiúnak látszó ördögfióka nevelőnője, aki mindent elkövet, hogy megnehezítse Annie dolgát. A hétköznapi élethez szokott lány csak kapkodja a fejét a manhattani elit szokásait és értékrendjét figyelve.

Értetlenül áll a gyermekeiket idegenekre bízó, idejüket és millióikat vásárlásra és utazásra költő nők életstílusa előtt. Telnek a hetek, és Annie sok mindenre rájön. Például arra, hogy a kisfiú igazából imádnivaló; a munkaadói a csillogó látszat ellenére nem is annyira boldogok és arra is, hogy a szomszéd egyetemista a legjóképűbb férfi Manhattanben. Kár, hogy a bébiszittereknek tilos a randizás, láttuk a 106 perces, színes, feliratos amerikai vígjátékban ma délelőtt, az Odeon Lloyd moziban.

A Scarlett Johansson főszereplésével készült romantikus vígjáték egy olyan világba enged bebocsátást, ahova csak a kiváltságosok juthatnak be. A New York-i elit fényűző és nagyvilági életének visszásságairól ugyanolyan kíméletlenül és szellemesen rántja le a leplet, mint ahogy azt Az ördög Pradát visel alkotói tették. Rendezői: Shari Springer Berman, Robert Pulcini, a főszereplők: Scarlett Johansson, Laura Linney, Paul Giamatti, Alicia Keys. A 12 éven felüli közönség jövő csütörtöktől láthatja a Budapest Film forgalmazásában.

Szóljon hozzá!