ZETApress

hírportál

Új programok karácsonyra

December elsejétől új programok hozzák el az ünnep hangulatát. Klasszikus és új filmek, valamint sorozat premierek egész sorával szórakoztatunk karácsonykor a Disney Csatornán ? tudatta Bak Anita.

A Disney Csatorna elsejétől, szerdától ünnepi vidámsággal árasztja el az otthonokat: jönnek a Sonny, a sztárjelölt új, karácsonyi epizódjai, valamint minden hétköznap 14 órától az adventi tripla epizódok olyan sorozatokból, mint a Varázslók a Waverly helyből, a Zack és Cody élete és az Aaron Stone.

Az ünnepek alatt adásba kerül még a Phineas and Ferb Karácsonyi Vakáció bővített verziója és a legújabb animációs kisfilm: a Monstrum Pankrátor Matuka is. Ezenkívül egy seregnyi filmpremier és olyan Disney kedvencek érkeznek a képernyőkre, mint a Rocktábor 2: Záróbuli bővített verziója, a Szörny Rt, a Hófehérke és a hét törpe, vagy a Harriet, a kém: Blogháború.

A Disney Csatorna ünnepi adásmenete

PHINEAS ÉS FERB: A Disney Csatornán a karácsonyi különkiadás, a Phineas and Ferb Karácsonyi Vakáció bővített változata 4-én, szombaton 07:30-tól kerül adásba. Ebben az ünnepi hangulatú mesében Phineas és Ferb meg akarja mutatni a Télapónak, mennyire hálásak a munkájáért, amit minden karácsonykor végez. Ebben az epizódban elhangzik egy vadonatúj dal is.

Monstrum Pankrátor Matuka: A legújabb animációs kisfilm, a Pixar nagy sikerű alkotásából, a Verdákból készült Monstrum Pankrátor Matuka épp Mikulásra érkezik meg a Disney Csatornára: szintén 4-én, 18:30-kor lesz látható. Ezeknek az akciódús epizódoknak a főhőse Villám McQueen rozsdás, ám hűséges barátja, Matuka, aki most elmeséli nekünk ifjúságát, amikor tűzoltóautó, híres fenegyerek és még híresebb buldózer-viador volt Spanyolországban.

ROCKTÁBOR 2: ZÁRÓBULI: Egy tematikus hétvége keretében 11-12-én, szombat-vasárnap 10:30-tól a Disney Csatorna a Jonas L.A. és a Rocktábor sugárzásával hoz nekünk egy kis nyári napsütést a télbe. Nehogy lemaradjatok a JONAS L.A. maratonról Gyanazon a hétvégén 10:30-kor és 16:30-kor, valamint a Rocktábor 2: Záróbuli című film legújabb, bővített verziójáról, amiben most még egy vadiúj dalt hallhattok. Premier december 11-én, szombaton 12:30-kor és 19:00-kor.

MICKEY EGÉR JÁTSZÓTERE: Tarts Mickey-vel és csapat többi tagjával, és nézd a Hagyományos Meséket 20-án, hétfőn 07:00-kor. A Mickey Mouse Clubhouse tematikus epizódjaiban a csapat tagjai ? a maguk módján ? mind-mind csavarnak egyet a klasszikus, hagyományos meséken. Gyere, és nézd meg Minnie-t Piroskának, Daisy-t pásztorlánynak öltözve, és az is kiderül, hogy Goofy kiállja-e a lovagi próbát.

SZÖRNY RT: Karácsonykor, 24-én, pénteken 9:00-kor végre a Disney Csatorna is műsorra tűzi a nagy sikerű Szörny Rt-t, hogy ezzel is különlegessé varázsolja az ünnepet. Iszony City-t, ezt a virágzó iparvárost a legkülönbözőbb formájú és méretű szörnyek népesítik be. Itt lakik Sully és lakótársa, kollégája és egyben legjobb barátja, Mike Wazowski is. A film az ő frenetikus kalandjaikat követi nyomon.

Szóljon hozzá!