ZETApress

hírportál

Machete a Lurdy Házban

A jól sikerült Ladies? Night sorozat után végre a férfiaknak is szervezünk egy tematikus estét. A Palace Men?s Night ma este kerül megrendezésre a Palace Lurdy Házban ? tudtuk meg Cser Dánieltől.

A Machete című film premier előtti vetítése köré szervezett programokon bárki részt vehet, aki megveszi a jegyet a szokványos mozijegyáron. Az előadás 20 órakor indul, de érdemes már 19 órára a moziba érni, hiszen az est házigazdája, a TV6 televízió szexi hostess lányai egy érdekes és izgalmas játékra invitálják a részt vevő urakat az előtérben. Ki ne örülne, ha a feladványok között a hölgyek vetkőztetése és pálinkakóstolás lenne a feladat? Itt most megteheti! És ha elfáradt, megcsodálhatja a Philips legújabb 3D tv készülékeit is.

A rövid történet

Úgy nézett ki, mint bármelyik munkás az utcán, a tökéletes balek, aki elviszi a balhét. Csakhogy ő volt Machete, a legenda, gyilkos ösztönnel és páratlan képességekkel. Miután összetűzésbe került egy Torrez nevű hírhedt mexikói drogbáróval, Machete Texasba költözött, de a korrupt elit hálózata utolérte, és tőrbe csalta: egy szenátor lelövése miatt körözni kezdik.

Machete tisztázni akarja nevét, de többen is az útjában állnak: Benz, a könyörtelen üzletember, az őrült Von és kisebb hadserege, és Sartana, a gyönyörű bevándorlási hivatalnok. Akadnak segítői is: a lázadó szellemű, szexi taco árus, Luz, és Padre, a pap, aki az imádság mellett a pisztolyforgatásban is otthon van. Golyózápor, véreső és széttört szívek övezik az utat, melyen Machete elindul, hogy leszámoljon Torrezzel egy utolsó, mindent eldöntő összecsapásban ? láthatjuk este a Machete című 105 perces, színes, feliratos, 18 éven aluliaknak nem ajánlott amerikai akciófilmben.

Rendező: Robert Rodriguez, Ethan Maniquis, forgatókönyvíró: Robert Rodriguez, operatőr: Jimmy Lindsey, producer: Elizabeth Avellan, Aaron Kaufman, Iliana Nikolic, vágó: Rebecca Rodriguez. Szereplő(k): Danny Trejo (Machete), Michelle Rodriguez (Luz), Jessica Alba (Sartana), Steven Seagal (Torrez), Robert De Niro (McLaughlin), Lindsay Lohan (April Benz), Rose McGowan (Cherry Darling), Don Johnson (Stillman), Cheech Marin (Benito del Toro), Jeff Fahey (Michael Benz).

Szóljon hozzá!